Vrei ceva aparte pentru nunta ta? Câțiva cățeluși simpatici ar putea fi răspunsul

Petreci ore întregi plănuind nunta perfectă, într-un decor de poveste. Aranjamente florale, mese perfect organizate și o listă de invitați bine pusă la punct.

Par a fi lucrurile esențiale atunci când vine vorba de nunți. Însă dacă nunta ta are loc vara, într-un spațiu deschis, poți adăuga pe lista de invitați și câteva suflete simpatice și pline de iubire. Da, vorbim despre căței, prietenii noștri.

Atunci când Sarah Mallouk Crain s-a căsătorit, ea a decis că vrea ceva diferit pentru petrecerea ei. În loc de buchete de flori, domnișoarele de onoare au ținut cățeluși în brațe.

Crain lucrează pentru o organizație de salvare a pitbulilor- o rasă de câini care tinde să aibă multe probleme în a fi aleasă de către oameni din cauza stereotipurilor. Câinii prezenți la nuntă aveau doar opt săptămâni de viață.

,,Din fericire, nu a existat nici o dramă și nici accidente minore. Puii au făcut ca fotografiile să fie naturale și fabuloase. Toți invitații au fost încântați de idee” spune Caroline, fotograful nunții.

Aceștia nu sunt primii câini care apar în fotografii de nuntă. Există o mulțime de oameni pe Instagram, care se fotografiază alături de pisici, cai sau alte animale, în ziua nunții. Adesea, oamenii acceptă să aibă ca invitați și animale de companie pentru a-și arăta dragostea față de acestea. Și datorită lui Crain, toți cățelușii de la nuntă au fost adoptați!

Prin această faptă, Crain vrea să încurajeze oamenii să adopte câini, în loc să-i cumpere de la crescătorii.

Nouă ni se pare un gest frumos, așadar dacă îți planifici nunta, nu uita să-i adaugi pe lista de invitați și pe prietenii tăi necuvântători!

Foto:shutterstock

erika
erika.chivu@ringier.ro