Vera Wang: noua colecție de rochii de mireasă pentru sezonul toamnă 2018

Dacă urmează să te căsătorești în 2018, atunci poți găsi inspirația pentru rochia perfectă de la o singură persoană; Vera Wang.

Într-un interviu cu The Cut care a avut loc înainte de prezentarea colecției toamnă 2018, designerul din New York, Vera Wang a dezvăluit care sunt noile trenduri în materie de rochii de mireasă.

,,În acest sezon am pregătit o colecție aproape hiper-conservatoare. Nu sunt tipul de rochii de mireasă gen Grace Kelly, dar se apropie de acel stil.”

Se pare că rochiile de mireasă tradiționale își vor face apariția în 2018. Deja acest trend este luat în considerare, Miranda Kerr a purtat la nunta sa o rochie de mireasă inspirată de Grace Kelly și creată de Christian Dior.

Wang a explicat, de asemenea, și desenele sale pentru noul sezon care prezintă rochiile de mireasă atât din față cât și din spate.

,, Ca fostă balerină și patinatoare, întotdeauna vreau să surprind corpul în mișcare. Asta vreau să transmit și prin desenele mele, de cele mai multe ori rochiile de mireasă sunt privite de la spate și nu din față” a spus designerul.

Intră în galeria foto pentru a vedea noua colecție de rochii de mireasă toamnă 2018. PS: va fi dragoste la prima vedere.

Foto: www.verawang.com

erika
erika.chivu@ringier.ro