Trend de nuntă: luna de miere înainte de nuntă

Când vine vorba despre nunți, ne gândim automat și la mult așteptata lună de miere. 

Dar, atunci când vine vorba despre tot stresul pe care planificarea unei nunți îl implică, nu ar fi mai bine să plecăm în luna de miere înainte de nuntă?

Poate ți se pare ciudat acest concept, însă asta a făcut și Pippa Middleton cu soțul ei, James Matthews.

Și nu doar celebritățile încep să adopte acest trend. Amy Shey Jacobs, planificator de nunți, spune că întâlnește din ce în ce mai des cupluri care sunt atrase de această idee. ,,Deseori constat alături de clienții mei că data nunții devine un termen limită pentru ca totul să fie perfect. De la mâncare, flori și liste de oaspeți.”

O mini vacanță alături de persoana iubită, într-o perioadă de stres, este soluția ideală pentru a te deconecta și pentru a reveni cu forțe proaspete.

Exact asta a făcut și autoarea cărții ,,How to be married”, Jo Piazza, în vârstă de 36 de ani. Aceasta a plecat în Chile cu logodnicul ei înainte de nunta lor. ,,Știam că nunta va fi uimitoare, dar am știut, de asemenea, că voi avea parte de stres. Așa că am vrut să evadez puțin.”

Între timp, Elizabeth Lungo(37 de ani) a avut parte de două luni de miere înainte de nunta ei. ,,Eu și soțul meu avem o tradiție anuală de a petrece vacanța de Crăciun în Rincon, Puerto Rico. Iar nunta noastră a avut loc în Irlanda, în ajunul anului nou. A fost minunat pentru că am putut sărbători emoția nunții alături de familie, iar după am explorat o nouă destinație, înainte de toată nebunia din ziua nunții.”

O mică ,,evadare” înainte de nuntă este importantă pentru cupluri. Dacă nu ai un buget pentru o vacanță înainte de nuntă, o simplă ieșire în natură este de ajuns.

Foto: Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro