Trend de nuntă: espresso bar

Nu știm despre tine, dar pentru noi cafeaua este destul de importantă. Cum crezi că se leagă noi prietenii, cum ne vin idei pentru noi articole sau chiar ne facem planuri de vacanță? La o ceașcă de cafea!

Însă ce zici de un espresso bar special pentru nunta ta? Nouă ne place la nebunie ideea!

Avantaje

    1. ,,Oamenii care consumă cofeină sunt oameni fericiți” spune Espresso Dave, cel mai important furnizor de cafea din New England. Așadar, dacă invitații tăi sunt consumatori de cafea, un espresso bar va fi locul ideal pentru ei. Și nu trebuie să te rezumi doar la cafea, poți introduce caffe latte, frappucino sau cappucino. Desigur, acompaniate de niște croissanturi delicioase.
    2. Este o alternativă la alcool- Da, unii oameni nu consumă alcool. Iar o ceașcă de cafea le va da energia necesară pentru a se distra pe parcursul serii.
    3. Costuri- Dacă nu vrei să aloci un buget special pentru un espresso bar este de ajuns ca spre sfârșitul petrecerii, la bar să se servească doar cafea. Invitații și portofelul îți vor mulțumi.

Dezavantaje

  1. Se schimbă atmosfera- Robin Baab de la Ro&Co Events a observat că există o schimbare clară a ambianței atunci când este implicată cafeaua. Având un espresso bar la îndemână, petrecerea se poate transforma într-una mai liniștită.
  2. Alcoolul și cofeina nu merg mână în mână- Asigură-te că invitații tăi nu amestecă shot-urile de tequila cu shot-urile de espresso.
  3. Poate apărea senzația de balonare- Desigur, cafeaua îți dă energie, dar nu ai vrea să arăți ca și cum rochia ți-a intrat la apă. Ca să eviți astfel de situații, te sfătuim să te rezumi doar la o ceașcă de cafea.

Foto:shutterstock

erika
erika.chivu@ringier.ro