Tendințele din 2018 pentru rochii de mireasă

Tendințele din 2018 pentru rochii de mireasă

Dacă înainte cele care voiau să se mărite petreceau ore întregi căutând rochia de mireasă perfectă în cataloage sau reviste de referință, acum totul este la un pin distanță. Desigur, vorbim de sursa inepuizabilă de inspirație, Pinterest. Iată care sunt tendințele din acest an pentru rochiile de mireasă, conform Pinterest. 

Deși fiecare mireasă își organizează nunta așa cum își dorește, tendințele în ceea ce privește rochiile de mireasă, coafura și machiajul, locațiile de nuntă și decorurile apar fiecare sezon. Pinterest, platforma unde găsim inspirație pentru orice domeniu, a făcut public un raport al tendințelor pentru 2018 pentru rochiile de mireasă.

Conform Pinterest, anul acesta se pune accentul pe simplitate. Viitorii însurăței nu mai vor să-și consume economiile de-o viață pe locații sau aranjamente extravagante, ci caută să se concentreze pe a crea amintiri de neuitat cu cei dragi.

Tendințele din 2018 pentru rochiile de mireasă

Pentru mirese acum primează confortul. Cele mai multe dintre femeile care urmează să se căsătorească anul acesta, caută salopete în loc de rochii de mireasă și pantofi comozi, fără toc. Trebuie să recunoaștem, salopeta este o alternativă chic la rochia de mireasă. Noi am ales 20 de salopete care înlocuiesc perfect o rochie de mireasă. În ceea ce privește pantofii comozi, nimic nu este mai confortabil decât o pereche de teniși! Kate Spade a lansat o colecție de teniși pentru mirese, iar modelele sunt atât de frumoase .

Viitoarele mirese nu mai caută rochii cât mai decoltate, ci aleg modele pe gât, rochii cu mâneci și accesorii precum bolerouri.

Pentru cele care nu se visează mirese în alb, roze-ul și culoarea șampaniei sunt culorile în tendințe în 2018. În ceea ce privește bijuteriile, less is more. Un colier minimalist este tot ce ai nevoie.

Iar dacă nu îți dorești un voal, poți alege o capă. Pentru nunta ei, care a avut loc în 2014, Solange Knowles a ales o superbă salopetă ivoar cu un decolteu adânc şi spate gol, completată de o capă.  

Foto: Shutterstock

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro