Tendințele 2018 inele de logodnă

Tendințele din 2018 pentru inelele de logodnă

Tendințele definesc fiecare sezon în parte și nu vorbim doar despre modă și accesorii. Chiar și atunci când vine vorba de inelele de logodnă lucrurile stau la fel. Pinterest, site-ul nostru preferat pentru idei de orice fel, a făcut o listă cu toate tendințele din acest an în materie de inele de logodnă. 

Uită de tradiționalul inel cu diamant! Conform unui studiu realizat de Pinterest, inelul de logodnă care este în tendințe în 2018 este cel cu moisanit. Căutările pe site pentru această piatră au fost de 294% în anul ce a trecut, punând-o pe primul lor în topul alegerilor utilizatorilor Pinterest. Pe locurile doi și trei în topul realizat de Pinterest se află inelele Art Deco și cele cu pietre ovală.

Moisanitul este o piatră prețioasă, descoperită pentru prima dată în 1893 de un om de știință francez pe nume Henri Moissan. Când acesta a văzut prima dată piatra într-un crater creat de un meteorit care a căzut pe Pământ, el a crezut că a găsit diamante.

Cu o strălucire și un aspect similare cu ale diamantului, moisanitul natural este foarte rar, astfel că majoritatea pietrelor disponibile pe piață sunt create în laborator. De ce este atât de căutată această piatră? În primul rând, este mult mai ieftină decât diamantul și este condiserată a fi durabilă și eco-friendly – perfectă pentru uzul zilnic.

De îndată ce orice femeie celebră se logodeşte, diamantul de pe mână ei stânga atrage toate privirile. Dar şi o mulţime de speculaţii despre provenienţă şi valoare. Începând cu diamantul de 18 carate al lui Beyoncé, continuând cu celebrul safir oval al Ducesei de Cambridge şi până la clasicul solitar al lui Keira Knightley, am selectat cele mai încântătoare modele de inele de logodnă ale actriţelor celebre, modelelor de succes, cântăreţelor şi capetelor încoronate. Astfel, dacă vrei să te inspiri în materie de inele de logodnă ori ești doar curioasă ce stiluri au ales starurile, iată aici topul celor mai frumoase inele!

Tendințele din 2018 pentru rochii de mireasă

Deși fiecare mireasă își organizează nunta așa cum își dorește, tendințele în ceea ce privește rochiile de mireasă, coafura și machiajul, locațiile de nuntă și decorurile apar fiecare sezon. Pinterest, platforma unde găsim inspirație pentru orice domeniu, a făcut public un raport al tendințelor pentru 2018 pentru rochiile de mireasă.

Conform Pinterest, anul acesta se pune accentul pe simplitate. Viitorii însurăței nu mai vor să-și consume economiile de-o viață pe locații sau aranjamente extravagante, ci caută să se concentreze pe a crea amintiri de neuitat cu cei dragi.

Iată care sunt tendințele din 2018 pentru rochiile de mireasă.

Foto: Shutterstock

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro