Tendinţe de make-up şi hairstyling pentru o mireasă perfectă

Am vorbit foarte mult despre cum o mireasă ar trebui să fie pusă în valoare de o cofură şi un make-up impecabil, iar în acest an standardele sunt ridicate la un alt nivel: trendurile revin, însă cu un plus de strălucire.

Noi am ales cele mai inspirate idei pentru o viitoare mireasă!

  • Buze roz

Dacă există mirese care vor să renunţe la tradiţionalul smoky eyes şi buze roşii, noi avem varianta perfectă. Buzele roz nu sunt doar extrem de IN sezonul acesta, ci se potrivesc perfect şi cu un cadru de poveste: ca cel al nunţii tale. Dacă nu vrei să recreezi ceea ce am văzut pe podiumuri în sezonul primăvară-vară 2014 (nuanţe mai închise), poţi opta pentru ceva mai lejer, mai delicat.

  • Împletiturile

Am vorbit destul de mult despre împletituri şi despre cum ele reprezintă coafura perfectă pentru o mireasă. Anul acesta ne putem lăsa inspiraţi de alegerile celebrităţilor de pe covorul roşu, deoacere stiliştii lor au dus ideea de delicateţe într-o zonă mai glamorous, mai sexy. Totuşi, dacă vreţi să optaţi pentru o notă romantică şi puţin diferită, puteţi alege o împletitură simplă, sau ceva mai complex, bucle lejere prinse sub forma unei coroniţe (unul dintre trendurile de care ne-am îndrăgostit în această primăvară).

  • Cat Eye

Acesta este un alt trend de make-up care a rezistat trecerii timpului, iar acum va deveni popular şi în rândul mireselor (care de obicei nu fac alegeri riscante). Conturarea ochilor în acest mod nu este doar un insight de ultimă oră din secretele make-up artiştilor, ci o miză sigură ce ne trimite cu gândul la perioada retro. De aceea susţinem noi că se potriveşte perfect cu delicateţea oricărei rochii albe. Dacă menţionăm şi faptul că modelele marilor designeri au adoptat acest trend pe pasarele, anul acesta, vă convingem?

Bogdan Galca
bogdan.galca@ringier.ro