sarah jessica parker colectie rochii de mireasa

Sarah Jessica Parker a creat o colecție de rochii de mireasă

După ce linia de pantofi pe care a lansat-o în trecut s-a bucurat de un mare succes, Sarah Jessica Parker a trecut mai departe – actrița lansează o colecție de rochii de mireasă. 

Astăzi, Sarah Jessica Parker va lansa prima ei colecție de rochii de mireasă, disponibilă exclusiv pe platforma Gilt. Colecția conține zece piese – un mix de rochii, salopete, fuste și bodysuits – disponibile de la mărimile 0 până la 14 și cu prețuri cuprinse între 295 de dolari și 2 395 de dolari.

Actrița are un simț excentric al modei (ea a purtat o rochie de mireasă neagră la nunta cu Matthew Broderick din 1997) și a ținut să-și pună amprenta personală și pe colecția de rochii de mireasă. SJP by Sarah Jessica Parker Bridal va conține și piese pentru miresele moderne, netradiționale, caracterizate prin culori îndrăznețe și detalii precum tăieturi sau pene.

sarah jessica parker colectie rochii de mireasa

Sarah Jessica Parker a creat și o rochie de mireasă neagră, care aduce aminte de cea purtată de ea la nunta cu Matthew Broderick

„Ne-am dat seama că era un spațiu nevalorificat, în care miresele își doresc ceva care să fie diferit“, a spus Parker pentru WWD. Ținutele din colecția actriței sunt versatile, ea dorindu-și să nu fie purtate numai într-un cadru atât de romantic ca o nuntă, dar și cu alte ocazii: „Piesele pot fi purtate și în afara acestui eveniment special. Fie că ești persoana care se căsătorește sau doar ești învitată la nuntă, toate aceste piese ar trebui să fie relevante în dressingul tău. Sunt câteva piese care par mai mult pentru nuntă, dar nimeni nu spune că nu sunt ok pentru a fi purtate și în alte ocazii importante“, a adăugat actrița în vârstă de 59 de ani.

 

Foto: Northfoto

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro