Rochii de nuntă: ce porţi în acest sezon

Eşti invitată la nunta celei mai bune prietene? Trebuie să faci faţă unei petreceri elegante? Avem o mulţime de idei vestimentare care să se potrivească oricărei ocazii speciale.

Abia a început sezonul nunţilor: deja ai în agendă câteva petreceri la care eşti invitată sau, chiar mai mult, ai rol de domnişoară de onoare. Nu ai încă în garderobă o piesă care să se potrivească unui astfel de eveniment special? Îţi dăm noi câteva idei inspirate.

Pasul unu: nu trebuie să porţi neapărat o rochie lungă la nuntă (poţi alege un astfel de model doar dacă îţi place în mod deosebit sau dacă pe dress code-ul invitaţiei este specificat acest lucru). E important să ştii dacă evenimentul va avea loc pe iarbă sau într-un decor mai puţin formal – rochia foarte lungă, cu trenă sau pantofii cu toc cui nu sunt, în acest caz  piesele potrivite.

Pasul doi: atunci când cauţi o rochie superbă, mizează mereu pe materiale de calitate şi pe detalii cât mai spectaculoase. Ai grijă ca rochia să îţi vină perfect (modificările făcute pe un model complicat nu vor ieşi minunat la atelierul din cartier) şi ai grijă ca pantofii aleşi să fie unii comozi, cu care să poţi dansa toată seara.

Pasdul trei: accesoriile sunt foarte importante. La o rochie cu o croială simplă şi într-o singură culoare alege un colier statement ori o pereche de cercei în stil candelabru. Dacă vei fi îmbrăcată într-o rochie cu volane sau broderii, bijuteriile trebuie să fie ceva mai discrete. Îţi sugerăm să ai mereu o coafură impecabilă şi un machiaj care să ţi se potrivească.

Inspiră-te din galeria de produse şi caută cele mai frumoase modele de rochii.

Foto: Yannis Vlamos

Bogdan Galca
bogdan.galca@ringier.ro