Meghan Markle va participa la nunta Pippei Middleton

Iubita prințului Harry, Meghan Markle, va participa la nunta Pippei Middleton și James Matthews, potrivit revistei People.

Dar sunt impuse anumite reguli. Actrița nu va avea voie să participe la ceremonia propriu-zisă, ci doar la petrecerea de după, care va fi mai puțin formală.

În conformitate cu regulile stricte impuse de Pippa, cuplurile necăsătorite nu au voie să fie prezente la cununia religioasă. Așadar Meghan li se va alătura proaspeților căsătoriți după ceremonie.

Se pare că lucrurile sunt din ce în ce mai serioase între cei doi.

Pippa a decis să întărească aceste reguli, mai ales după participarea celor doi la nunta prietenului lui Harry, Tom aka Skippy. Celebrul cuplu a creat o isterie printre invitați, așadar Pippa și mama ei vor să evite o astfel de situație.

Ei bine, se pare că regulile sunt făcute pentru a fi încălcate. Numărătoarea inversă până la nunta mult așteptată a început deja.

Pippa și James își vor uni destinele pe 20 mai 2017, la Saint Marks Englefield, în Berkshire. Recepția va avea loc la casa deținută de Carole și Michael Middleton în Buckleberry.

Pippa s-a bucurat deja de petrecerea burlăcițelor care a avut loc într-o escapadă, în Alpii francezi. Aceasta împreună cu sora ei, Kate și alți prieteni, s-au bucurat de un weekend plin de distracție.

Pippa iubește să schieze de aceea au ales această destinație.

,,Grupul a stat într-o cabană exclusivistă, unde aveau la dispoziție majordomi și bucătări de top pentru a se bucura de tot răsfățul” a declarat o prietenă pentru publicația The Sun.

Foto:hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro