Nunta Audrinei Patridge pare desprinsă din poveşti

Pentru că ne dorim o nuntă ca în poveşti, mereu ne uităm la cele mai reuşite şi inpiraţionale petreceri pentru a visa la cadrul perfect. Una dintre aceste nunţi este cea a Audriney Patridge şi a lui Corey Bohan, care a avut loc în noiembrie 2016, după opt ani de relaţie.

După celebrele sale poveşti de dragoste prezentate în reality show-ul ,,The Hills’’, Audrina s-a căsătorit cu iubitul său Corey, alături de care are o fetiţa de un an şi jumătate.

Ceremonia a fost una tradiţională şi a avut loc într-un grădină botanică din Hawaii. La nuntă nu au fost chemate starurile din ,,The Hill’’ pentru că lista de invitaţi de aproximativ 100 de persoane a cuprins doar rude şi prieteni apropiaţi. Petrecerea a avut toate elementele tipice – de la aruncatul buchetului, tăiatul tortului, la scoaterea jartierei şi dansul mirilor.

Pentru ceremonie, Audrina a ales o rochie din dantelă şi tiul semnată de designerul Australian, Pallas Couture. La ţinută ea a accesorizat o floare roşie precum cele care înconjurau decorul de nuntă. Domnişoarele ei de onoare s-au asortat şi au purtat rochii diafane roz, fiecare cu o croială distinctă.

Şi asta nu a fost tot. Înainte de nuntă Audrina a dat o petrecere de burlaciţe în care fiecare participantă a avut un halat personalizat.

 

,,Am vrut ca nunta mea să fie foarte romantică şi boemă, şi a fost mixul perfect dintre noi doi’’, a mărturist Audrina pentru US Magazine.

Silvia Campeanu
silvia.cimpeanu@gmail.com