Kate Upton si Justin Verlander s-au casatorit

Kate Upton și Justin Verlander s-au căsătorit

Fotomodelul și actrița Kate Upton s-a măritat weekendul acesta cu jucătorul profesionist de baseball, Justin Varlander, într-o locație de vis. După ce Justin a condus echipa sa, Houston Astros, spre victorie, acesta a bifat un alt eveniment important în viața lui- o nuntă superbă în Italia.

Și trebuie să spunem că am așteptat acest moment încă din 2016 când Kate și-a făcut apariția pe covorul roșu în cadrul evenimentului Met Gala cu inelul de logodnă primit de la Justin. Iată că așteptarea a luat sfârșit și cei doi și-au unit destinele în acest weekend, pe 4 noiembrie 2017.

Cei doi au ales să se căsătorească în Italia, la o biserică medievală aflată pe un deal pitoresc care trece peste valea Montalcino. Surse apropiate cuplului spun că decorul locației a fost de vis; plin de lumânări, flori roșii și crenguțe de măslin.

Judecând după prima imagine de la nunta celor doi, putem spune că fotomodelul arată uimitor în rochia albă de mireasă, iar noi suntem nerăbdătoare să aflăm toate detaliile despre nuntă.

Foto: Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro