Eşti invitată la o nuntă? Iată 7 ţinute purtate de vedete care ar fi perfecte şi pentru tine!

Veşnica întrebare: oare ce ar trebui să porţi la o nuntă dacă nu eşti mireasă şi nici domnişoară de onoare? Ei bine, îţi dăm şapte sugestii inspirate din alegerile vedetelor pe covorul roşu.

Am alcătuit un scurt îndreptar format din nouă reguli pe care să le urmezi şi tu:

  • În primul rând ar trebui să eviţi rochiile albe: eticheta spune că albul este rezervat doar miresei.
  • Apoi, trebuie să fie o ţinută delicată şi feminină: spune „Da“ rochiilor din voal şi mătase şi detaliilor din dantelă.
  • Nu-ţi fie frică de culori! O ţinută într-o culoare aprinsă, cum este cea verde aleasă de Olga Kurylenko, te va transforma într-o apariţie ce nu va fi trecută cu vederea.
  • Nu te teme nici de imprimeuri! O rochie cu o multitudine de motive, fie ele florale, geometrice sau etnice, este o investiţi excelentă nu doar pentru o nuntă ci pentru orice eveniment pretenţios.
  • Sandalele cu toc (sau stilettos) sunt un must! Ştim, zi de zi pe timpul verii n-ai mai vrea să ieşi din comozii balerini. Dar măcar la un astfel de eveniment scoate în lume perechea ta favorită de sandale cu toc. Atenţie: trebuie să fie comode, şi asta pentru că vei vrea să dansezi o noapte întreagă.
  • Alege un mic clutch preţios (auriu, argintiu, negru) în care să îţi strecori telefonul, banii şi rujul.
  • Mare atenţie atunci când îţi alegi accesoriile: dacă porţi o rochie cu imprimeu ar fi mai bine să renunţi la accesorii opulente. Şi reciproca e valabilă: dacă alegi o rochie uni, poţi purta un colier bogat sau o pereche de cercei candelabru. O mulţime de idei de shopping, aici.
  • Atunci când vine vorba despre coafura potrivită îţi doreşti o variantă simplă şi de efect pe care o poţi realiza singură chiar acasă. Îţi dăm 15 idei care te vor convinge!
  • Machiajul potrivit? Unul seducător, evident! 10 propuneri cu care vei cuceri instant inima tuturor gentlemanilor din încăpere, chiar aici.

Acum, după ce ai citit ghidul nostru îţi dăm şi şapte sugestii inspirate din alegerile vedetelor pe covorul roşu. Îndrăzneşte şi caută ţinute similare în magazine sau de ce nu, foloseşte-le drept model pentru a-ţi croi propria rochie!

Foto: Hepta

Bogdan Galca
bogdan.galca@ringier.ro