Da, e ok să ai mai multe domnișoare de onoare și mai puțini cavaleri de onoare

Ce faci atunci când ai mai multe domnișoare de onoare decât cavaleri de onoare? Ei bine, pentru început nu te panica și încearcă să vezi aspectele pozitive.

Poți să le ai alături pe cele mai bune prietene ale tale, fără să fii nevoită să neglijezi pe cineva.

Dacă și tu te afli într-o situație asemănătoare, iată ce soluții ai la îndemână!

1. Aranjarea
Dacă te stresează faptul că nu toate domnișoarele de onoare au partener, noi am găsit soluția. Fiecare cavaler de onoare poate fi însoțit de două domnișoare de onoare ( sau viceversa).
Vrei ca animalul tău de companie să fie alături de tine în ziua nunții? Atunci lasă-l în grija uneia dintre domnișoarele de onoare. De preferabil, cea care iubește animalele de companie.

2. Fii creativă cu spațiul
Poți păcăli aparatul foto că numărul domnișoarelor de onoare este echivalent cu cel al cavalerilor de onoare prin folosirea spațiului în avantajul tău.
În partea de jos a cadrului foto lasă mai mult spațiu între persoane, iar în partea de sus acestea trebuie să stea cât mai apropiate. Acest lucru va oferi o lungime similară.
De asemenea, unele cupluri preferă ca aceștia să stea așezați în primul rând în biserică, în loc să stea lângă ei la altar.

3. Asociază
De ce băieții trebuie să stea pe partea lui, iar fetele pe partea ta? Fă ceva unic și asociază-i. Astfel nici în poze nu se va vedea diferența numerică.

4. Pune-i pe toți pe aceeași parte
Această idee funcționează cel mai bine atunci când este o diferență notabilă între numărul de domnișoare de onoare și cel de cavaleri de onoare.

Foto:shutterstock.com

erika
erika.chivu@ringier.ro