inel logodna

Cum să reacționezi dacă nu îți place inelul de logodnă

Momentul în care persoana iubită se pune într-un genunchi și rostește întebarea ,,Vrei să te măriți cu mine?„ este unul dintre cele mai importante momente din viața fiecăruia. Însă deși are un impact emoțional destul de mare asupra noastră, acest moment poate fi ruinat cu ușurință de inelul de logodnă, care se poate să nu fie pe placul viitoarei mirese.

Dacă și ție ți s-a întâmplat asta, nu te îngrijora. Noi ne-am gândit să-ți oferim câteva sfaturi care să te ajute să treci peste o astfel de situație fără să-i rănești sentimentele partenerului.

  1. Încearcă să te obișnuiești cu inelul – Dacă nu este dragoste la prima vedere, poate ar trebui să-l porți câteva zile pentru a vedea dacă te obișnuiești cu el sau trebuie să-l schimbi neapărat. Știm deja că nu trebuie să judecăm după prima impresie, așadar nu spune din prima că nu îți place inelul. De asemenea, acest timp te va ajuta să afli care este povestea din spatele inelului și de ce partenerul tău l-a ales. Poate atunci când l-a văzut l-a făcut să se simtă într-un anumit fel sau este similar cu inelul pe care îl poartă mama sau bunica lui.
  2. Fii sinceră cu partenerul tău – Dacă și după câteva zile simți că inelul nu este pe placul tău atunci este timpul să ai o conversație cu partenerul tău și să-i spui adevărul. Atunci când te uiți la inelul de logodnă trebuie să îți amintești de acel moment cu drag, nu să simți în mod constant o dezamăgire.
  3. Schimbă-l sau returnează-l – Dacă nu vrei să-l schimbi de tot, te poți duce la bijutier alături de partenerul tău și să-i modifici forma sau să alegi altă piatră. De asemenea, îl poți returna și își poți alege un alt inel, unul de care vei fi mândră.

Foto:123rf

erika
erika.chivu@ringier.ro