Cum poți să ai look-ul perfect în ziua nunții? 3 detalii subestimate care îți conturează perfect trăsăturile

Ziua nunții este cu siguranță una din cele mai importante și mai memorabile zile din viața ta. Toate privirile vor fi îndreptate asupra ta, așa că look-ul tău trebuie să fie fără cusur, punându-ți în valoare fiecare trăsătură.

Ai ales deja rochia visurilor tale, iar pantofii eleganți, dar comozi îți completează ținuta. Rămâne doar să te concentrezi asupra obținerii aspectului perfect, care îți pune în evidență cele mai seducătoare trăsături, astfel încât partenerul  tău să se simtă cel mai norocos om din lume. Iar dacă el te vede frumoasă în orice circumstanță, aminteşte-ți că fotografiile de nuntă nu iartă niciun defect. Dincolo de machiajul potrivit și părul aranjat șuviță cu șuviță, un look perfect este obținut prin atenția la detalii deseori subestimate. Iată ce trucuri ai la îndemână pentru ziua cea mare:

  • Conturează-ți zâmbetul perfect

Indiferent de nuanța de ruj pe care vrei să o folosești, la un zâmbet cu adevărat cuceritor contribuie albul impecabil al dinților. Orice îngălbenire a dinților este accentuată de rochia albă, așa că nu trebuie să subestimezi cât de importantă este albirea dinților înainte de nuntă. Alege însă o procedură mai blândă în ceea ce privește reacțiile adverse. Multe proceduri sunt dureroase și se intind pe parcursul mai multor luni. O dantură dureroasă și restricții în privința alimentelor și băuturilor pe care ai voie să le consumi vor ruina întreaga zi, așa că te poți orienta către metode profesionale inofensive pentru dinți, cu efect rapid. De pildă, poți încerca albirea dinților cu LED. Tratamentul este total inofensiv pentru dinți, nedureroas și acționează rapid, fără riscul senzației de disconfort în ziua cea mare. Avantajul este că poți efectua tratamentul cu scurt timp înaintea nunții, având nevoie de 3 ședințe de câte 20 de minute fiecare.

  • Oferă mai multă intensitate privirii

Genele lungi și arcuite conturează intensitatea privirii, oferind aspectul seducător pe care ți-l dorești. Dacă te numeri printre persoanele care nu au fost înzestrate cu această trăsătură, ia în considerare folosirea genelor false, însă ai grijă să găsești acele gene subtile, cu aspect natural. Poți obține un aspect romantic dacă înjumătățești genele foarte lungi și aplici acele jumătăți în colțurile exterioare ale ochilor. Genele false vor alungi forma ochilor și vor crea senzația de ochi de pisică. De asemenea, dacă îți dorești o arcuire perfect a genelor, aplică un strat de mascara și folosește un clește pentru întoarcerea genelor. Astfel vei obține o curbare perfectă fără a folosi mascara în exces, păstrând așadar linia naturaleței.

  • Păstrează aspectul catifelat al pielii fără defect

Stresul planificării unei nunți și emoțiile care nu te lasă să dormi nopți la rând pot avea efecte drastice asupra pielii tale. Din acest motiv aceasta are nevoie de mai multă îngrijire în săptămânile dinaintea marelui eveniment. Câteva acțiuni simple cum ar fi curățarea pielii în fiecare seara cu apă caldă și produse speciale, renunțarea la machiaj pe timpul zilei sau folosira produselor hidratante vor reda vitalitatea pielii.

Ca truct suplimentar, include pudra în produsele de machiaj din ziua nunții. Zona T devine uleioasă foarte ușor, iar toată agitația la care vei fi supusă de dimineața și până seara nu este deloc blândă cu machiajul tău. Un strat foarte subțire de pudră pe care îl poți reaplica ocazional combate aspectul uleios și îți păstrează tenul catifelat.

Cele mai frumoase mirese nu trec cu vederea niciun detaliu și au grijă ca aspectul lor atent aranjat să supravițuiască oricăror condiții. Urmând aceste trucuri mici poți arăta radiant din momentul în care au încetat pregătirile și până când conduci ultimul invitat spre ieșirea din restaurant.

 

Foto: Shutterstock

 

erika
erika.chivu@ringier.ro