Mergi neînsoțită la o nuntă? Iată ce trebuie să faci

Deși e plăcut să mergi la o nuntă însoțită, unele mirese nu acceptă persoane necunoscute pe lista invitaților.

Așadar, nu te panica. Urmează sfaturile noastre și vei avea parte de distracție, chiar dacă vei merge singură la nunta prietenei tale. Îți garantăm!

  • Răspunde invitației într-un mod corect- Unele mirese impun regula de ,,6 luni” înainte de a permite ca invitații să-și aducă partenerii la nuntă. Dacă relația ta se află încă la început, te sfătuim să mergi singură la nuntă. Nu încerca să obții încă o invitație pentru partenerul tău doar de teama de a merge neînsoțită. Așadar, dacă doar tu ești invitată la nuntă, trebuie să răspunzi într-un mod corect invitației, dacă vei alege să mergi sau nu, neînsoțită.
  • Află cine dintre prietenii tăi mai merge neînsoțit – Întreabă-i pe miri cine mai vine neînsoțit, fără nicio jenă. Astfel vei putea împărți cheltuielile de drum sau de cazare.
  • Nu sta toată noaptea cu telefonul în mână – Știm, este tentant să vezi ce noutăți apar pe rețelele de socializare, însă nunta prietenei tale va avea loc doar o singură dată. Așa că profită de moment și distrează-te alături de cei dragi.
  • Fă-ți prieteni noi – Cu siguranță la masa ta se va afla o persoană pe care deja o cunoști. Însă asta nu înseamnă că trebuie să stai de vorbă doar cu ea. Fii curajoasă și socializează și cu persoanele necunoscute din jurul tău. Există un motiv pentru care mirii te-au pus la acea masă, poate că lucrați în același domeniu sau sunteți de aceeași vârstă. Indiferent de motiv, află ce aveți în comun.
  • Distrează-te – Indiferent că îți faci poze în cabina foto cu prietenii tăi sau dansezi pe melodia preferată, distrează-te. Nu uita, persoanele distractive nu vor sta niciodată singure.

Foto: 123rf

 

erika
erika.chivu@ringier.ro