Cum alegi inelul de logodnă perfect

,,E bijuteria mea prefertă pentru că mi-ai dat-o tu cu toată dragostea’’ îi spunea Elizabeth Taylor lui Richard Burton. Aceasta este caracterizarea perfectă a inelului de logodnă, cea mai importantă bijuterie din viaţa unei femei, care trebui atent aleasă, pentru că va rămâne mereu drept un simbol al dragostei.

Aşa că înainte de marea cerere în căsătorie îţi prezentăm o listă de criterii pe care EL trebuie să le ia în seamă atunci când caută inelul perfect, dar şi câteva sugestii de shopping pentru inelul de logodnă ideal, pe care le vei putea descoperi în galeria foto:

1. Inelul trebuie să se potrivescă perfect – De la forma sa care diferă de la o personă la alta – un inel masiv sau unul foarte delicat până la a alege un inel cu acord cu personalitatea celei care îl va purta, fiecare element este foarte important, iar un specialit te poate ajuta cu siguranţă.

2. Moda diamantului s-a schimbat – Dacă înainte inelele care aveau un diamant mai mare, erau cele mai căutate, acum şi diamanetele mici, sau cele puse central alături de alte mici diamante sunt cele mai populare opţiuni. Modele cât mai clasice, care aduc valoare prin diamant şi nu prin mărimea sa exagerată, sunt o opţiune foarte sigură pentru o cerere în căsătorie.

3. Forma diamantului – Diamantul, vedeta inelului, trebuie să fie clasic, să sugereze personalitatea fetei care îl va primi şi să fie cât se poate de simplu. Mai mult, culoarea, tăietura, claritatea şi caratele sunt cele patru atribute care determină valoarea unui diamant. Tăietura este cea mai importantă, pentru că ea determină cu adevărat frumuseţea unei bijuterii. Cât despre culoare, diamantele incolore sunt acum cele mai populare.

4. Personalizarea – Pentru a da în final inelul perfect, acesta poate fi personalizat cu un mesaj care să vă definească pe voi ca şi cuplu sau cu o dedicaţie simplă de dragoste. Mesajul se poate schimba în timp, iar personalizarea inelului poate fi un cadou perfect pentru o aniversare a voastră.

5. Logodna în acord cu tehnologia – Dacă tot suntem in era digitală, pentru a alege inelul de logodnă perfect poţi folosi şi o nouă aplicaţie de iPphone, produsă de Tiffany & Co.

Foto: Northfoto

Silvia Campeanu
silvia.cimpeanu@gmail.com