3 idei de nuntă inspirate din prezentarea Chanel Couture Fall 2017

Au fost multe lucruri care ne-au încântat atunci când am văzut pozele de la prezentarea Chanel Couture Fall 2017, care a avut loc la Paris.

Pe lângă prezența vedetelor precum Katy Perry, Kristen Stewart și Cara Delevingne, Karl Lagerfeld a primit o cheie a orașului Paris pentru cariera sa lungă și uimitoare.

Însă cum noi suntem mereu atente la detalii, mai ales atunci când vine vorba de fashion și beauty, am observat cele mai noi tendințe pentru toamna anului 2017.

Iar unele dintre ele sunt o sursă de inspirație perfectă pentru nunți.

Ce părere ai despre o coadă de cal răsucită și acoperită cu o plasă fină? Deși ni s-a părut ciudat la început, trebuie să recunoaștem că ne încântă ideea. Este coafura ideală pentru o nuntă în aer liber.

Iar pentru zona de make-up, ne-am gândit să-ți oferim o alternativă glam față de clasicul smokey eyes în nuanțe închise sau deschise. E timpul pentru culoare!

Și, în cele din urmă, mult așteptata rochie de mireasă semnată Chanel. O rochie albă, voluminoasă și decorată cu flori. Trebuie să recunoaștem că voalul este piesa de rezistență.

P.S Dacă mă voi căsători vreodată, acesta este voalul pe care vreau să-l port.

Foto: Instagram/northfoto

erika
erika.chivu@ringier.ro