Cele mai frumoase coafuri de mireasă inspirate de la celebrități

Alegerea unei coafuri de mireasă poate fi extrem de dificilă. Pentru a-ți face alegerea mult mai ușoară, venim cu o selecție a celor mai frumoase coafuri de mireasă inspirate de la celebrități.

Trebuie să reziste o zi întreagă, să fie confortabilă, să arate bine atât din față, cât și din spate și, cel mai important, să îți placă ție. Alegerea unei coafuri de mireasă nu este atât de simplă precum pare, iar dacă ești o fire capricioasă, sarcina devin triplu mai dificilă.

Ce bine că avem atâtea surse de inspirație unde găsim întotdeauna ideea perfectă. Covorul roșu ne oferă inspirația de care avem nevoie de cele mai multe ori, indiferent de ideea pe care o căutăm. Admirăm întotdeauna vedetele pentru coafurile lor elegante, așa că de ce să nu ne inspirăm din ele chiar și pentru ziua nunții? Chiar dacă celebritățile le-au purtat pentru o altă ocazie, noi credem că aceste 10 coafuri selectate vor arăta perfect pentru o mireasă.

Dacă te pregătești pentru ziua cea mare și îți place stilul hollywodian glam, natural, cu siguranță îți vei găsi coafura de mireasă perfectă în galeria foto. Răsfoiește-o și spune-ne ce ai ales!

Foto: Hepta

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro