Ce trebuie să faci cu o seară înainte de nuntă

Totul este gata, rochia de mireasă stă frumos pe umeraș, iar petrecerea burlăcițelor a fost un adevărat succes. Așa că te gândești să dormi câteva ore pentru a te trezi odihnită în ziua cea mare.

Însă, fiind perfecționistă din fire, nu te poți culca fără să te asiguri (încă o dată) că totul este perfect. Deși este normal să fie așa, noi suntem aici să îți simplificăm munca, așadar am făcut o listă cu cele mai importante lucruri pe care trebuie să le faci înainte de nuntă.

  1. Ultimul sărut în calitate de logodnică

Indiferent dacă v-ați decis să respectați tradiția de a dormi separat sau nu, rezervă o clipă pentru a te bucura de ultimul sărut în calitate de logodnică. Data viitoare va fi ca soț și soție.

  1. Fă un inventar

Sigur deja ai verificat de câteva ori dacă ai totul. Însă nu te poți abține și mai verifici încă o dată dacă ai tot ce trebuie-rochia, pantofii, lenjeria de corp, voal, accesorii și bijuterii. Fă o listă cu tot ce ai nevoie și pe parcurs bifează toate lucrurile pe care le ai pregătite. Îți va fi mult mai ușor.

  1. Rutina de îngrijire last-minute

Este un must ca tenul tău să arate bine în ziua nunții. Așa că hidratează-te intens, aplică o mască facială și folosește o cremă antirid. Și nu uita, nu e momentul potrivit să încerci produse noi!

  1. Bea un pahar cu apă

Înainte de a adormi, hidratează-te! Astfel îți vei echilibra hormonii și îți vei curăța organismul. Un corp hidratat se va odihni mai bine și astfel te vei trezi voioasă- ce mireasă nu-și dorește asta?!

  1. Nu uita de domnișoarele tale de onoare

Au fost alături de tine în cele mai fericite și mai stresante momente, de asemenea. Așa că arată-le aprecierea ta și trimite-le un mesaj în care să le mulțumești pentru tot.

Foto:shutterstock

erika
erika.chivu@ringier.ro