Ce spune anotimpul în care te măriți despre tine

Știai că anotimpul în care te căsătorești poate oferi o perspectivă asupra personalității tale?

Cu toții avem un anotimp preferat, însă se pare că acest lucru nu este la întâmplare. De fapt, acest lucru are legătură cu caracterul și preferințele noastre.

Iată ce spune sezonul în care ai decis să te căsătorești despre tine.

Iarna

Dacă ai ales să te căsătorești iarna, probabil ești o persoană introvertită. De asemenea, nu-ți place să fii înconjurată de mulți oameni, ci preferi să fii în compania oamenilor pe care îi cunoști destul de bine și cu care te simți în largul tău. De aceea cel mai probabil nunta ta va fi una restrânsă. Însă asta nu este un lucru rău, știm că ai puterea de a vedea lumina chiar și în cele mai întunecate situații.

Deși ești liniștită și rezervată, ești un bun ascultător și încerci pe cât posibil să fii de ajutor tuturor și să oferi cele mai bune sfaturi atunci când ți se cer.

În mod cert nu ești genul de persoană care să urmeze turma, așa că ni se pare un lucru normal că ai ales să te căsătorești iarnă. Tu ești diferită și ne place asta!

Primăvara

Nunțile organizate primăvara semnifică noi începuturi și, de asemenea, sunt o bucurie pentru organizatori. Dacă ai ales să-ți faci nunta în acest anotimp suntem sigure că ești o persoană amabilă, dar care obține tot ceea ce își dorește, inclusiv atunci când vine vorba de nuntă.

Întotdeauna ai o perspectivă nouă asupra problemelor care apar dar și asupra vieții. Sănătatea și un trai decent sunt punctele importante din viața ta. Deși îți place să mănânci, nu uiți de exercițiile fizice. Iar atunci când stresul te acaparează, yoga și meditația sunt cele mai bune soluții pentru a te relaxa.

Vara

Să înceapă distracția! Tu ești sufletul petrecerii oriunde ai merge, de aceea îți place mult să ieși și să socializezi. Credem că lista de invitați va fi destul de mare, însă cu siguranță ai ales cei mai prietenoși și mai distractivi oameni să-ți fie alături în ziua cea mare.

De aceea nu ne miră că ai ales să-ți organizezi nunta vară, în aer liber înconjurată de natură și de prieteni.

Toamna

Acest sezon este ales de miresele care iubesc riscul și nu țin cont de reguli, asta fiind valabil și în ceea ce privește tradițiile sau decorul nunții. Adori schimbarea și deseori o cauți. De asemenea, ești foarte imprevizibilă, la fel ca acest anotimp. Ai o imaginație bogată, iar acest lucru se aplică și în dormitor.

Foto:shutterstock

erika
erika.chivu@ringier.ro