Nunta Meghan Markle

Ce roluri vor avea Prințul George și Prințesa Charlotte la nunta dintre Meghan Markle și Prințul Harry

Oricine a urmărit nunta Pippei Middleton, știe că Prințul George și Prințesa Charlotte au fost în centrul atenției. Imaginea cu Kate Middleton care încerca să-i liniștească pe cei doi a devenit iconică.

Acum, avem ocazia să vedem din nou această scenă, deoarece Prințul George și Prințesa Charlotte vor fi prezenți la nunta Prințului Harry.

Palatul Kensington a confirmat faptul că cei doi micuți, Prințul George în vârstă de 4 ani și Prințesa Charlotte în vârstă de doi ani, vor trebui să meargă pe drumul spre altar la nunta din mai. ,,Nunta va fi un eveniment de familie. Toată familia va fi implicată” a declarat un purtător de cuvânt al Casei Regale.

În timp ce asta este o confirmare suficientă, se pare că va trebui să mai așteptăm până când vom afla cine vor fi domnișoarele de onoare alese de Meghan Markle.

Mai mult decât atât, Prințul William va fi, cel mai probabil, cavaler de onoare, așa cum și Prințul Harry i-a fost cavaler de onoare la nunta sa, în urmă cu șapte ani. Cu toate acestea, Kate Middleton probabil nu va fi domnișoară de onoare deoarece va trebui să aibă grijă de micuți, iar acest rol este cel mai important.

Foto: Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro