Ce poți face cu rochia de mireasă după nuntă

Este plină de farmec, cea mai semnificativă și, probabil, cea mai scumpă piesă vestimentară din garderoba ta. Da, este vorba despre rochia de mireasă!

Însă deși o iubim, din păcate, o putem purta o singură dată. Deși multe femei aleg să-și păstreze rochia de mireasă, noi am găsite și alte soluții pentru cele care nu au suficient spațiu sau pur și simplu nu își doresc acest lucru.

  1. Păstreaz-o – În mod tradițional, cele mai multe mirese aleg să-și păstreze rochia de mireasă după ce au spus ,,DA”. Iar o dată cu rochia alegi să păstrezi și toate amintirile legate de ea. Însă dacă vrei să o păstrezi cu gândul că peste ani, cineva din generația următoare o va purta, asigură-te că o protejezi foarte bine, fără a se îngălbeni sau păta.
  2. Restructureaz-o – Este o tendință relativ nouă printre mirese, însă este o metodă destul de populară. Miresele își transformă rochia de nuntă într-o rochie simplă de seară sau chiar aleg să facă mici rochițe pentru copii. Ia legătura cu o croitoreasă plină de imaginație și transformă rochia de mireasă într-un nou item.
  3. Doneaz-o – Știm cu toții cât de scumpă poate fi rochia de mireasă. Așa că dacă nu vrei să o păstrezi, te sfătuim să o donezi. Astfel vei face o altă mireasă fericită.
  4. Distruge-o – Pentru miresele cu imaginație și înclinare artistică, distrugerea rochiei de mireasă este opțiunea perfectă. Mulți fotografi sunt dispuși să captureze momentele în care mireasa își distruge rochia de mireasă. Însă sfatul nostru este să profiți de moment cât mai mult. Nu uita, la fel cum o porți o singură dată, tot o dată o poți distruge.

Foto:Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro