Ce porţi la o nuntă de iarnă

4Eşti invitată la nunta celei mai bune prietene şi vrei să afli ce ţinută să porţi atunci când vremea s-a răcit? Avem o mulţime de idei inspirate special pentru tine.

Iată câteva sfaturi de care să ţii cont:

Interesează-te mai întâi cum se anunţă vremea în ziua nunţii. Dacă plouă torenţial ar trebui să ai o umbrelă şi să nu îţi iei sandale din satin ori catifea (le poţi purta oricum, chiar şi iarna, la o rochie până în pământ).

Nu trebuie să porţi neapărat o rochie lungă la nuntă (poţi alege un astfel de model doar dacă îţi place în mod deosebit sau dacă pe dress code-ul invitaţiei este specificat acest lucru).

Atunci când cauţi o rochie superbă, mizează mereu pe materiale de calitate şi pe detalii cât mai spectaculoase. Ai grijă ca rochia să îţi vină perfect (modificările făcute pe un model complicat nu vor ieşi minunat la atelierul din cartier) şi ca pantofii aleşi să fie unii comozi, cu care să poţi dansa toată seara.

Accesoriile sunt foarte importante. La o rochie cu o croială simplă şi într-o singură culoare alege un colier statement ori o pereche de cercei în stil candelabru. Dacă vei fi îmbrăcată într-o rochie cu volane sau broderii, bijuteriile trebuie să fie ceva mai discrete.

Îţi sugerăm să ai mereu o coafură impecabilă şi un machiaj care să ţi se potrivească outfitului.

Intră în galeria foto şi caută cele mai frumoase piese pe care le poţi purta la o nuntă.

Foto: Yannis Vlamos

Bogdan Galca
bogdan.galca@ringier.ro