Ce pantofi şi sandale porţi la propria nuntă

Vrei să ştii care sunt cele mai frumoase modele de pantofi şi sandale pe care le poţi purta în ziua nunţii tale? Iată câteva sugestii inspirate.

Vrei să ştii care sunt cele mai frumoase modele de pantofi şi sandale pe care le poţi purta în ziua nunţii tale? Iată câteva sugestii inspirate.

Visezi rochia de mireasă perfectă?Sau ai găsit-o deja şi acum ai trecut şi la capitolul „accesorii“? Nu lăsa pe ultima sută de metri achiziţionarea încălţămintei potrivite pentru cea mai frumoasă zi din viaţa ta. Atunci când porneşti în căutarea celei mai potrivite perechi de pantofi trebuie să ţii cont de câteva sfaturi importante:

Mai întâi decide-te asupra modelului de rochie de mireasă pe care vrei să ţi-l achiziţionezi.

Vezi exact ce culoare de rochie îţi doreşti (poţi opta pentru alb, alb prăfos, ivoire, crem, chiar bej sau roz pal). În funcţie de modelul rochiei şi de culoarea acesteia, vei ştii ce model de pantofi sau de sandale trebuie să porţi.

Alege culorile corecte în funcţie de rochia pe care o porţi. Nu opta pentru pantofi prea închişi, din lac negru sau maro, dacă rochia ta e de un alb străucitor; ai grijă ca marginea rochiei să nu fie mai sus de vârful pantofilor (deci trebuie să probezi rochia cu o pereche de pantofi cu toc).

Ai grijă să optezi pentru pantofi cu un calapod comod; atunci când probezi  o pereche de pantofi, mergi puţin prin magazin pentru a fi sigură că pantofii ori sandalele alese nu sunt incomode.

Îţi sugerăm să-ţi achiziţionezi două perechi de pantofi sau sandale, ca să te poţi schimba în caz că prima pereche devine inconfortabilă la jumătatea serii. Ia în calcul şi varianta unor balerini comozi, cu care să poţi dansa până dimineaţă.

Pantofii ori sandalele care au puţină platformă sunt ceva mai confortabile.

Intră în galeria foto şi vezi care sunt pantofii ori sandalele pentru popria nuntă.

 

Tags:
Bogdan Galca
bogdan.galca@ringier.ro