Ce momente de la nuntă nu ar trebui să apară pe social media

Cererea în căsătorie, inelul de logodnă și planificarea unei nunți sunt momente importante din viața ta și simți nevoia să le împărtășești cu prietenii tăi. Și cum altfel dacă nu prin rețelele de socializare?!

Însă în timp ce unele lucruri precum, inelul sau rochia de mireasă, sunt perfecte pentru pozele de Instagram, există alte lucruri pe care nu ar trebui să le postezi nicăieri.

Probabil ai impresia că planificarea nunții va merge ca pe roate și nu vor exista tensiuni între tine și membri familiei. Greșit! De aceea, nu vrei ca aceste momente să apară pe social media. Planificarea nunții este un moment personal și nu ar trebui ca ceilalți să ia parte la discuțiile tale în legătură cu acest subiect.

De fapt, niciun amănunt legat de buget nu ar trebui să fie făcut public.

De asemenea, trebuie să fii restrictivă și în privința pozelor. Știm că ești fericită să te trezești alături de soțul tău, însă un selfie în pat nu este o idee bună.

Soluția? Un selfie cu voi luând micul dejun sau mâncând o înghețată. Pentru un plus de amuzament puteți încerca filtrele de pe Snapchat.

Atunci când vine vorba de social media, reținerea este cheia. În loc să postezi zeci de poze cu pantofi, rochii sau buchete de flori, alege acele poze de la nuntă care semnifică ceva pentru tine și pe care ai vrea să le revezi și peste câțiva ani.

Foto: 123rf

erika
erika.chivu@ringier.ro