domnisoare de onoare

4 reguli pe care trebuie să le respecți atunci când îți alegi domnișoarele de onoare

Faptul că trebuie să aleagă numărul de domnișoare de onoare dar și cine va îndeplini acest rol poate fi un factor în plus de stres pentru viitoarele mirese.

Uneori alegerea domnișoarelor de onoare poate fi mai dificilă decât alegerea rochiei de mireasă. Chiar dacă ai multe prietene apropiate asta nu înseamnă că toate trebuie să fie domnișoare de onoare. Prietenele tale pot fi alături de tine în ziua cea mare și în alte moduri, nu doar în calitate de domnișoare de onoare. Dacă și tu te afli într-un impas și nu știi pe cine să alegi să-ți fie domnișoară de onoare, noi îți spunem 4 reguli după care trebuie să te ghidezi.

Cum îți alegi domnișoarele de onoare

  1. Nu există un număr potrivit de domnișoare de onoare – Nu trebuie să alegi un număr par sau impar de domnișoare de onoare, important e să alegi acele persoane care sunt alături de tine indiferent de situație și care fac față cu brio stresului. Nu există un număr potrivit și cu siguranță, nu este o regulă pe care trebuie să o respecți atunci când vine vorba de numărul domnișoarelor de onoare pe care trebuie să le ai la nunta ta.
  2. Nu trebuie ca numărul domnișoarelor de onoare să fie la fel cu cel al cavalerilor de onoare – Singurul moment în care se va observa că aveți mai multe domnișoare de onoare decât cavaleri de onoare sau invers, este atunci când veți merge pe culoar spre altar sau când faceți poza de grup. Însă dacă aveți la dispoziție un fotograf profesionist acest va ști cum să vă așeze astfel încât să nu se vadă diferența numerică.
  3. Doar pentru că cineva te-a ales pe tine ca domnișoară de onoare asta nu înseamnă că trebuie să o alegi și tu pe ea – Nu este ok să desemnezi pe cineva în rolul de domnișoară de onoare doar pentru că te simți obligată.
  4. Este ok să nu ai deloc domnișoare de onoare – Dacă nu te simți apropiată de nimeni, este ok să nu ai deloc domnișoare de onoare. Până la urmă este doar o tradiție veche pe care nu ești obligată să o respecți. De asemenea, dacă un băiat este cel mai bun prieten al tău, alege-l pe el să-ți fie alături în ziua cea mare.

Foto: northfoto

erika
erika.chivu@ringier.ro