Cât costă inelul de logodnă al Sophiei Turner

Deși se aflau într-o relație de ceva timp, Joe Jonas a uimit pe toată lumea, inclusiv pe iubita sa, Sophie Turner, atunci când a cerut-o în căsătorie. Printr-o postare pe Instagram, în care își arată inelul de logodnă, Sophie și Joe Jonas au anunțat oficial logodna.

După multe urări de bine și felicitări, un lucru a stârnit curiozitatea tuturor; cât costă inelul de logodnă primit de Sophie Turner.

Iată cum arată inelul de logodnă al Sophiei Turner

I said yes.

O postare distribuită de Sophie Turner (@sophiet) pe

Inelul pare a fi format dintr-un diamant în formă de pară și dintr-o bandă dublă încrustată cu pietre prețioase, iar potrivit experților, acest inel costă o avere.

Cât costă inelul de logodnă al Sophiei Turner

Revista Time`s Money a stat de vorbă cu trei experți, iar aceștia au spus că inelul costă câteva zeci de mii de dolari.

Un reprezentat Blue Nile, spune că piatra centrală din inelul Sophiei pare să aibă mai mult de două carate, ceea ce înseamnă un cost cuprins între 20.000 de dolari și 30.000 de dolari. Bineînțeles, trebuie luat în considerare dimensiunea și calitatea diamantului.

Vicepreședintele companiei Brilliant Earth crede că diamantul are în jur de trei carate, acest lucru însemnând un preț cuprins între 48.000 și 58.000 de dolari.

Iar Mike Freed, directorul executiv al companiei Diamond Pro, crede că diamantul are cinci carate, asta însemnând un preț de…150.000 de dolari!

Însă, în ciuda gamei largi de estimări a prețului, un lucru este sigur: Jonas a făcut pasul cel mare! Iar noi ne bucurăm pentru cei doi îndrăgostiți.

Foto: Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro