Angelina Jolie și rochia perfectă pentru nuntă

Deși trece printr-un divorț și trebuie să-i crească pe cei șase copii ai săi de una singură, actrița arată mai bine ca niciodată. Zilele trecute ne-a uimit cu noua ei tunsoare, iar acum Angelina și-a făcut apariția într-o rochie superbă, care stărnește invidia chiar și în rândul mireselor.

Prezentă la premiera filmului The Breadwinner în Los Angeles, California, Angelia și-a făcut apariția într-o superbă rochie albă semnată Ulyana Sergeenko la care a adăugat o broșă Beladora.

Acest outfit este potrivit atât pentru noua ei tunsoare cât și pentru silueta ei. Rochia minimalistă, cu mâneci lungi, este foarte versatilă. De aceea, ne-am gândit că ar putea fi o alegere perfectă pentru viitoarele mirese.

Desigur, Angelina a venit însoțită de fiicele sale, Shiloh (11 ani) și Zahara (12 ani). Cele două au ales să se îmbrace în negru, spre deosebire de mama lor, care a ales să se îmbrace în alb.

The Breadwinner este un film pentru copii bazat pe romanul scriitoarei canadiene Deborah Ellis, iar Angelina Jolie este producător executiv în acest proiect.

Intră în galeria foto pentru a vedea rochia perfectă atât pentru un eveniment important, dar și pentru o nuntă.

Foto: Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro