Accesorii pentru o nuntă cu stil

Eşti invitată la nunta celei mai bune prietene şi vrei să afli ce accesorii trebuie să porţi la o ţinută elegantă? Avem o mulţime de idei care să se potrivească oricărei ţinute speciale.

Eşti în plin sezon al nunţilor şi petrecerilor sau ai rolul de domişoară de onoare şi vrei să porţi o bijuterie statement? Hotărăşte-te mai întâi ce outfit vei purta şi care va fi culoarea predominantă a acestuia, iar mai apoi poţi să alegi bijuteriile potrivite.

  • Nu are importanţă dacă preferi piesele aurii ori argintii, ai grijă să nu încarci prea mult ţinuta aleasă şi să încerci să porţi una din cele două nuanţe metalice, nu pe amândouă odată.
  • Dacă porţi un colier masiv la baza gâtului, nu îţi pune şi nişte cercei candelabru. Mizează mai degrabă pe nişte cercei cu perle fine sunt ideali.
  • Încearcă să nu porţi mai mult de un inel pe fiecare mână (de la această regulă fac abstracţie cele care au verighetă şi inel de logodnă).
  • Dacă vei fi îmbrăcată într-o rochie cu volane, broderii sau aplicaţii strălucitoare, bijuteriile trebuie să fie ceva mai discrete. Alege un clutch cu o formă interesantă sau cu o textură preţioasă şi nu uita de pantofii eleganţi.

Inspiră-te din galeria de produse şi caută cele mai frumoase bijuterii.

Foto: Yannis Vlamos

Bogdan Galca
bogdan.galca@ringier.ro