8 lucruri la care te gândești atunci când primești o invitație la nuntă

Felicitări! Ai ajuns la vârsta la care pe lângă invitațiile pentru zile de naștere, primești și invitații la nunți.

Deși te bucuri pentru prietenii tăi, sunt totuși câteva lucruri care îți trec prin minte atunci când primești o astfel de invitație. Și noi am pățit același lucru, așa că ne-am gândit să facem o listă cu 8 lucruri la care te gândești atunci când primești o invitație la nuntă.

  1. ,,Iupii, în sfârșit!”– Prietena ta cea mai bună se căsătorește și faptul că ai o invitație în mână acest lucru face ca totul să pară mult mai real. Cu siguranță, nu poți rata acest moment și te bucuri ca un copil la aflarea veștii.
  2. ,,Cum o să mă descurc cu banii?”– Trebuie să recunoaștem că nunțile sunt scumpe. Pentru unele trebuie să călătorești, iar pentru altele trebuie să investești bani într-o ținută chic. Dacă ai multe nunți într-un an, e timpul să faci o selecție! Știm, nu este ușor, dar nu trebuie să uiți că ai un buget în care trebuie să te încadrezi. Priorități, priorități…
  3. ,,Sper să nu fie în alt oraș!”– Dacă nunta are loc în alt oraș, bugetul tău va avea de suferit. Tuturor ne place să călătorim și să ne petrecem timpul liber alături de cei dragi, însă în această situație nu tu alegi destinația. Așa că nu poți prevedea ce cheltuieli o să apară.
  4. ,,Este în alt oraș”-După ce ai trecut de șocul inițial, începi să vezi acest lucru ca pe o șansă de a avea timp liber și de a te distra alături de prietenii tăi. Și de ce nu, să vezi locuri și să cunoști oameni noi.
  5. ,,Cine o să mai vină la nuntă?”-Deși îți vine să îi dai un telefon miresei pentru a afla cine mai este invitat la nuntă, nu faci acest lucru. Însă orice nuntă devine mai distractivă atunci când te afli în compania unor oameni pe care îi cunoști și cu care ai câteva lucruri în comun.
  6. ,,Din fericire pot să merg însoțită la nuntă”- Te bucuri atunci când pe invitație scrie că poți veni alături de partenerul tău. Acum ai ocazia să-l prezinți tuturor prietenilor și să vă distrați împreună.
  7. ,,Oh nu, cu ce mă îmbrac?”– Să cumpăr sau nu o rochie nouă?! Aceasta e dilema! Deși ai câteva rochii perfecte pentru astfel de evenimente în dressing, te încântă ideea de a face puțin shopping și de a purta ceva nou. Iar noi înțelegem perfect sentimentul!
  8. ,,Invitația de la nunta mea a arătat mult mai bine”– Dacă ești măritată, nu te poți abține să nu compari anumite lucruri cu nunta ta.

Foto:123rf

erika
erika.chivu@ringier.ro