5 greșeli pe care bărbații le fac atunci când închiriază costumul de nuntă

După câteva discuții, în sfârșit ți-ai convins partenerul să meargă să închirieze un costum pentru nuntă, în loc să cumpere unul nou. Însă cum te asiguri că va alege un costum care este în trend și îi vine bine?

Ei bine, fondatorii The Black Tux, Andrew Blackmon și Patrick Coyne ne spun ce greșeli fac bărbații atunci când închiriază costumul de nuntă.

  1. Nu-și aleg măsura potrivită. Când vine vorba de măsura potrivită, toți avem probleme. Însă sunt câteva indicii care îți arată dacă acea piesă vestimentară este sau nu pe măsura ta. ,,Umerii costumului trebuie să vină bine pe corp, dar totodată să nu vă simțiți ca într-o armură. Mânecile de la cămașă trebuie să fie suficient de lungi astfel încât să ajungă până la încheietura mâinii, iar lungimea sacoului trebuie să se termine la baza degetelor.
  2. Așteaptă până în ultimul moment. Cu cât lași mai mult timp să treacă, cu atât șansele să-ți găsești un costum care să-ți placă scad. Așa că nu mai sta pe gânduri, ia-ți prietenii și mergeți să probați câteva costume.
  3. Uită de costumele clasice. Un costum clasic este o alegere safe deoarece nu ai cum să dai greș. ,,Decât să alegem un costum foarte colorat sau cu un pattern ciudat, noi le recomandăm clienților să aleagă ceva clasic. Desigur, poți colora ținuta purtând o cravată colorată sau o pereche de șosete colorate.
  4. Aleg costume demodate. Din nefericire atunci când închiriezi un costum sunt șanse ca acesta să mai fi fost purtat de încă 50 de persoane. ,,Această uzură nu oferă un aspect bun. Așa că fiți atenți la textură și material atunci când închiriați un costum.”
  5. Uită să-și verifice buzunarele. Înainte să-ți returnezi costumul, nu uita să verifici dacă ai uitat ceva în buzunare.

Foto:123rf

erika
erika.chivu@ringier.ro