7 reguli pentru achiziționarea rochiei de mireasă online

Nimic nu se compară cu momentul în care navigăm pe internet pe site-urile de îmbrăcăminte și cosmetice. Însă te-ai gândit să îți achiziționezi rochia de mireasă online? Te va scuti de timp și vei economisi bani.

De asemenea, totul se întâmplă în timp ce stai confortabil pe scaunul tău de acasă. Dar înainte de a începe navigarea, îți prezentăm 9 sfaturi pentru a te ajuta să îți găsești rochia de vis fără să ieși din casă. Sună bine, nu?

Atunci când vine vorba de achiziționarea unei rochii de mireasă nouă, trebuie să știi…

  1. Măsura. Vei avea nevoie de trei măsuri: bust, talie și șolduri. Trebuie să fii foarte atentă atunci când vine vorba de mărimi, câțiva centrimetri în plus sau în minus vor face diferența.
  2. Materialul. În magazine poți vedea din ce material este făcută rochia de mireasă, însă în magazinele online acest lucru este mai dificil. „Unele materiale sunt mai elastice, în timp ce altele sunt mai rigide“, spune Rutson.
  3. Politica magazinului. Ai mai vrea să cumperi rochia dacă ai ști că transportul costă la fel de mult? Sau ai risca să o cumperi dacă ai ști că nu o poți returna? Dacă rochia ta nu arată în realitate la fel de bine ca pe site și nu o poți returna, te vei simți dezamăgită. Așadar, înainte de a plasa comanda citește cu atenție regulile de returnare și transport.
  4. Citește cu atenție descrierea produselor. Descrierea rochiei te ajută să înțelegi mai bine ceea ce cumperi. „Acest lucru îți va oferi o înțelegere mai clară în ceea ce privește materialul, cum este făcută rochia, unde este făcută și, uneori, cum se aşază“, spune Rutson. „Un videoclip în care este prezentată rochia de mireasă este întotdeauna util“.

Atunci când vine vorba de achiziționarea unei rochii de mireasă second-hand, trebuie să știi…

  1. Probeaz-o înainte de a o cumpăra. „Fie că vei cumpăra rochia de la un retailer online sau direct de la o persoană, asigură-te că există o modalitate de a vedea rochia în persoană și de a o proba înainte de a o cumpăra“, ne sfătuiește Ashley Steele. „Trebuie să ții cont de starea în care se află rochia de mireasă“.
  2. Ai grijă la măsură. Spre deosebire de achiziționarea unei rochii noi, o rochie second-hand nu va avea măsura exactă. Vânzătorii vor posta dimensiunile rochiei, însă este posibil să fii nevoită să faci câteva modificări.
  3. Acționează rapid. „O rochie de mireasă second-hand cu un preț decent este o marfă „fierbinte“ și o mulțime de mirese sunt în căutarea rochiei perfecte“, spune Steele. Dacă vei sta prea mult pe gânduri, rochia aleasă de tine poate fi cumpărată de altcineva. Și nimeni nu-și dorește asta, nu-i așa?

Foto Hepta

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro