7 persoane pe care să nu le inviți la nuntă

7 persoane pe care să nu le inviți la nuntă

Dacă lista voastră de invitați a trecut de mult de numărul maxim pe care îl voiați, îți prezentăm câteva tehnici prin care poți să o mai scurtezi. Și fără dramă! Iată care sunt cele 7 persoane pe care să nu le inviți la nuntă. 

  • Membri ai familiei cu care nu ai mai vorbit de multă vreme

Dacă nu ai mai vorbit cu unele rude de ani de zile nu trebuie te simți obligată să-i inviți la nunta ta. Adu-ți aminte, nunta este o celebrare a ta și a partenerului, nu este o reuniune de familie.

  • Prieteni de care nu ai mai auzit de ani de zile

Dacă speri să reiei legătura cu persoane cu care nu ai mai vorbit de ani de zile, s-ar putea să simți o dorință de a-i invita la nuntă pentru a reînnoda prietenia de mult apusă. Dar nunta nu este cel mai bun loc pentru asta. Vei fi extrem de ocupată și vei avea mulți invitați de care trebuie să te ocupi și cu care trebuie să vorbești, așa că nu vei avea destul timp pentru a relua legătura cu foștii prieteni.

  • Colegi de birou 

Doar pentru că împărțiți un birou la serviciu și luați prânzul împreună asta nu înseamnă că trebuie să se afle pe lista de invitați, mai ales dacă îți dorești o nuntă mică. În schimb, poți să plănuiești o mică petrecere la birou ca să sărbătorești schimbarea numelui de familie.

  • Persoane la nunta cărora ai fost acum mulți ani

Dacă pe lista ta ai trecut unele persoane doar pentru că și tu ai fost la nunta lor acum mulți ani, fă-ți un favor și nu-i invita. Dacă nu sunteți prieteni apropiați nu ai nicio obligație să-i inviți la nuntă.

  • Vecini

Chiar dacă locuiesc lângă tine, dar mai mult de câteva politețuri nu schimbați, nu ești obligată să îi inviți la cea mai importantă zi din viața ta. Dacă simți că lucrurile ar putea deveni ciudate dacă nu-i inviți spune-le doar că îți dorești o nuntă restrânsă.

  • Prieteni cu un trecut dubios

Dacă ai vreun prieten care are o etichetă de musafir indisciplinat sau care este mereu dat afară din baruri și cluburi, poate ar fi mai bine să-l lași pe dinafară. Dacă nu ai cum și trebuie musai invitat, e bine să ai o discuție cu această persoană înainte de nuntă pentru a stabili niște reguli… de bune maniere.

  • Copii mici

O metodă rapidă de a-ți face lista de invitați mai mică este să inviți numai adulți. Anunță dinainte invitații să lase copii acasă – va fi și pentru ei un moment binevenit, să se distreze fără să aibă grija celor mici.

Foto: Shutterstock

roxana.cornac
roxana.cornac@glamour.ro