7 greșeli pe care invitații le pot face la nunta ta

După luni de stres și planificări, vine ziua cea mare. Cea în care îți unești destinul cu bărbatul iubit.

Însă, deși crezi că totul este pregătit și sub control, pot apărea probleme oricând. Mai ales din partea invitaților.

Iată ce greșeli majore pot face invitații la nunta ta.

  1. Întârzie – Desigur, nu te aștepți ca toți invitații tăi să sosească la ora stabilită, dar unii dintre ei pot apărea pe la jumătatea petrecerii. Important e să-ți păstrezi calmul și să înțelegi că unele persoane pur și simplu nu pot fi punctuale.
  2. Uită să răspundă la invitație – Când decizi că este momentul să vezi numărul exact de persoane care vor participa la nunta ta, realizezi că unele dintre ele nu ți-au răspuns la invitație.
  3. Postează fotografii pe rețelele de socializare înainte de nuntă – Ferește-te de orice selfie sau aparat foto înainte de nuntă. Sigur cineva va dori să-ți facă o poză și să o posteze pe rețelele de socializare chiar înainte de a începe nunta.
  4. Profită din plin de open bar – Vrei ca invitații tăi să se simtă bine și să se distreze, însă ăsta nu e un motiv să întreacă măsura atunci când vine vorba de alcool.
  5. Nu lasă drama acasă – Unii invitați poate nu se înțeleg atât de bine sau au avut câteva neînțelegeri, însă nunta ta nu este locul pentru a le rezolva sau pentru a se certa.
  6. Nu-și țin telefoanele pe silențios – E neplăcut ca în timpul unui discurs să înceapă să sune telefoanele mobile. Așadar, spune-le invitaților să-și dea telefoanele pe modul silențios în timpul acestor momente importante.
  7. Vin însoțiți, deși invitația nu este pentru două persoane – În acest caz, tot ce poți face este să ai câteva scaune în plus și câteva meniuri pregătite.

Foto: northfoto

erika
erika.chivu@ringier.ro