6 secrete de frumusețe pentru ziua nunții de la profesioniști

În tot stresul și agitația dinaintea nunții, este ușor să pierzi pasul și să uiți lucruri importante, printre care și îngrijirea pielii tale. Nu îți face griji – chiar dacă ai pățit asta, îți oferim 6 secrete de frumusețe salvatoare în ziua nunții!

Pe ultima sută de metri dinaintea nunții rămân atâtea lucruri de făcut care ne agită: confirmări, programări, aranjamente florale, mici detalii de pus la punct. Ultimul lucru la care ne gândim în aceste clipe este la cât are de suferit tenul nostru în urma stresului. Și deși ți-ai propus să ai un regim de înfrumusețare strict, cu vizite constante la cosmetică, cumva degustările de tort și selectarea aranjamentelor pentru sală s-au pus în calea tenului perfect.

Îți amintești că ți-ai neglijat tenul abia cu o zi înainte de nuntă, când ți-ai dori ca tenul să arate perfect și… nu se întâmplă! Cearcănele, coșurile și tenul tern nu se potrivesc cu rochia albă delicată, așa că trebuie să găsești o soluție rapidă. Din fericire există remedii care îți pot reda look-ul radiant pe care ți-l dorești.

Am strâns mai multe trucuri de la specialiști și în final am selectat 6 secrete de beauty/produse salvatoare pentru ziua nunții, fie că apelezi la un profesionist pentru machiaj sau te machiezi singură. Descoperă-le în galeria foto!

Foto: Shutterstock

Andreea Badea
andreea.badea@ringier.ro