Cum să te asiguri că primul sărut de la nuntă va arăta grozav în fotografii

Deși încercăm mereu să avem poze cool, desprinse din revistele glossy, nu întotdeauna ne ies așa cum ne-am dori. 

Însă nunta este ocazia perfectă să angajezi un fotograf profesionist care să se asigure că toate pozele vor arăta minunat. Și cel mai frumos moment este, după părerea noastră, atunci când are loc primul sărut în calitate de soț și soție. Aww.

Dar, uneori anumite lucruri pot sta în calea pozei perfecte. Așa că trebuie să te asiguri că nimeni și nimic nu va strica acel moment special. Iar noi am găsit soluția.

Iată ce trebuie să faci ca să te asiguri că primul sărut va arăta grozav în fotografii.

Cere-i oficiantului să facă câțiva pași înapoi

Tu și soțul trebuie să fiți în centrul atenției. Dacă nu ai angajat un planificator de nunți, te sfătuim ca înainte de ceremonie să vorbești cu oficiantul de ceremonie și să-l anunți că trebuie să iasă din cadru atunci când are loc primul sărut.

Prelungește durata sărutului

Ce nu facem noi pentru o fotografie reușită?

Prelungește durata sărutului astfel încât fotograful să aibă timp să facă cât mai multe fotografii din diferite unghiuri. Dacă simțiți că ceva nu este în regulă, reluați momentul ( de câte ori vreți ).

Nu uita, repetiția este mama învățăturii

Nu-ți fă griji în legătură cu poziția mâinilor sau a capului, dacă fotograful simte că poziția corpurilor nu este tocmai reușită, vă va spune. Poate părea ciudat, dar poate fi un moment distractiv de care să vă amintiți cu drag.

Implică-i și pe invitați în ședința foto

De câte ori nu ți s-a întâmplat să-ți placă cum ai ieșit într-o poză, dar să observi că cineva din spatele tău cască sau pur și simplu nu exprima niciun sentiment? Așadar, ca să eviți astfel de situații, spune-le invitaților ca atunci când începe ședința foto să zâmbească(chiar dacă îi strâng pantofii) și să se simtă cât mai bine.

Păstrează sărutul pasional pentru mai târziu

Pentru acest moment este de ajuns un sărut delicat, cu un zâmbet în colțul gurii. Și nu uita de mâini, îmbrățisați-vă atunci când vă sărutați. Acest sfat poate părea ciudat deoarece este un lucru firesc, dar ai fi surprinsă să știi câte cupluri își țin mâinile pe lângă corp și se sărută de parca ar fi doi străini. Off, emoțiile sunt de vină.

Răbdare, răbdare, răbdare…

Nu în ultimul rând, răbdarea este elementul cel mai important. Din graba de a termina cât mai repede cu ședința foto, poți face anumite greșeli, cum ar fi să-l muști de buze pe mire sau să-l calci pe picior.

Încearcă să te bucuri de sărut și să uiți că ești înconjurată de prietenii și familia ta.

Foto:123rf

 

erika
erika.chivu@ringier.ro