6 lucruri care se vor schimba după ce ai spus ,,DA”

Sunt sigură ca și ție ți s-a spus că viața nu se va schimba după ce te măriți. Însă probabil ai realizat că este o minciună.

Chiar dacă deja stați împreună de câțiva ani, lucrurile se schimbă după ce trece luna de miere. Primul an de căsătorie poate fi greu, dar dacă știi la ce să te aștepți și există o bună comunicare între voi poți face față mult mai ușor schimbărilor.

Dacă nu știi la ce să te aștepți, noi am făcut o listă cu șase lucruri care se vor schimba după ce te-ai căsătorit.

  1. Prieteniile– Relația de prietenie dintre tine și celelalte fete se schimbă, mai ales dacă tu ești prima din grup care se mărită.
  2. Confidențialitatea– Cea mai bună prietenă a ta are cheile de la casă sau obișnuiai să-ți chemi prietenele să doarmă la tine? Ei bine, s-ar putea să fii nevoită să îi ceri cheile înapoi și să vă întâlniți doar în oraș sau doar să vă vizitați pentru câteva ore.
  3. Concediul-Planurile de vacanță nu mai sunt asumate și devin o negociere. Trebuie să găsiți amândoi un moment favorabil în care puteți pleca în vacanță.
  4. Cheltuielile– Dacă înainte îți satisfăceai orice capriciu, acum trebuie să gestionați toate chestiunile financiare ca un cuplu. Trebuie să existe un buget (oarecum flexibil) și trebuie să fiți sinceri unul cu celălalt în ceea ce privesc cheltuielile.
  5. Conturile bancare– Deși poate ești independentă din punct de vedere financiar, acum cheltuielile se vor împărți. Dacă aveți de gând să vă faceți un cont bancar comun trebuie să stabiliți un plan de economii și obiective financiare.
  6. Programul tău-Vei petrece mai mult timp în compania soțului tău, indiferent că este vorba de activități casnice sau ieșiri în oraș. Și nu uita, acum aveți două familii cu care sunteți obligați să petreceți timp.

Foto:1233rf

erika
erika.chivu@ringier.ro