5 semne care îți arată că ai găsit persoana cu care ar trebui să te măriți

Chiar dacă crezi sau nu în suflete pereche, persoana de lângă tine trebuie să-ți ofere o stare de confort și de încredere.

Dacă în trecut căsătoriile se realizau mai ușor, acum sunt din ce în ce mai puțini oameni care decid să facă acest pas.

De vină poate fi și modul în care oamenii se cunosc și se îndrăgostesc în zilele noastre. Aplicațiile de dating au influențat destul de mult modul în care percepem dragostea.

Dacă și ție îți este greu să te decizi, noi suntem aici să te ajutăm. Iată 5 semne, aprobate de experți,  care îți arată că persoana de lângă tine este potrivită pentru a face acest pas.

  1. Știți cum să treceți peste o ceartă– Deși nimănui nu-i plac certurile, acestea apar inevitabil. Însă important este să știți să treceți peste o ceartă și să ascultați ce are de spus fiecare. Orice relație trece prin momente grele, așadar e important să știți să comunicați și să nu vă închideți unul față de celălalt.
  2. Râdeți împreună– Probabil ai auzit și tu zicala ,,râsul este cel mai bun medicament”, iar noi suntem de acord. ,,Râsul într-o relație este un semn că ambii parteneri sunt vulnerabili și de asemenea, de încredere.” Dacă partenerul tău este autoironic și știe să vadă partea amuzantă chiar și într-o situație grea, te poți considera norocoasă.
  3. Ați trecut prin momente dificile dar ați rămas împreună– Este important ca înainte de a face pasul cel mare să știi că te poți baza pe cel de lângă tine oricând. Atunci când totul este perfect ai tendința de a te gândi că cel de lângă tine este alesul, însă asta poate fi o greșeală. Trebuie să știi cum reacționează partenerul tău în situații mai dificile care pot pune în pericol relația voastră.
  4. Vă simțiți confortabil unul în preajma altuia– Starea de confort este confundată, deseori, cu cea de dezinteres. Dacă te simți confortabil cu cel de lângă tine asta nu înseamnă că nu trebuie să te mai aranjezi, să faci mici surprize sau să păstrezi o doză de mister în viața de cuplu. Confortul apare atunci când știi că cel de lângă tine îți va susține ideile și visele.
  5. Planurile voastre de viitor corespund– Amândoi vă doriți copii? Sau să vă mutați într-o căsuță undeva la țară? Atunci, dacă planurile voastre de viitor corespund, poți face pasul cel mare. Este important ca amândoi să vă doriți aceleași lucruri. Astfel veți lucra la îndeplinirea lor ca o echipă.

Foto:Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro