5 pași simpli pentru a găsi rochia de mireasă perfectă

Când vine vorba de planificarea nunții, nimic nu este mai stresant decât găsirea rochiei de mireasă perfectă. Da, ACEA rochie la care visăm încă din copilărie.

Chiar dacă ești singură sau într-o relație, sunt sigură că știi deja cum ai vrea să arate rochia ta de mireasă.

Însă când ai la dispoziție sute de modele, culori și texturi alegerea unei rochii poate fi dificilă. Așadar, experții, Jacquelyn Ward și Ana Maes, de la Our Story Bridal ne oferă îndrumare.

  1. Pinterest este prietenul tău cel mai bun-Da, cantitatea de imagini cu rochii de mireasă de pe Pinterest poate părea copleșitoare, dar este locul perfect de unde te poți inspira. ,,Faceți un pic de cercetare, înainte de a începe să intrați în magazine și să probați rochii de mireasă. Navigarea online vă poate ajuta să vă formați o idee clară asupra a ceea ce vă doriți. Iar asta este un lucru important” spune Ward.

Salvează pozele cu modelele preferate și arată-i-le stilistului tău. Astfel îi vei ușura și lui munca, iar tu te vei simți încrezătoare pentru că știi ce tip de rochie îți dorești.

Happy Fri-yay! Here is some #eyecandy to take you to this weekend! Loving this #reemacra that we just got in. Just perfect!

O postare distribuită de Our Story Bridal (@ourstorybridal) pe

2.   Starea de spirit contează-Este important ca atunci când te duci să probezi rochiile de mireasă să ai o stare bună, să fii calmă și mai ales să te înarmezi cu foarte multă răbdare. De asemenea, este foarte important să-i comunici stilistului locul unde se va ține nunta. Rochia de mireasă trebuie să fie în concordanță cu decorul evenimentului. Dacă nunta va avea loc în aer liber, cu siguranță, vei alege o rochie de mireasă boho și nu foarte încărcată.

3.   Alege forma potrivită-,,Cel mai bine este să probați diferite modele de rochii. Poate că acum rochia tip sirenă nu ți se pare o idee bună, însă când o probezi poți realiza că îți place foarte mult” spune Ward. Rochia trebuie să accentueze cele mai bune caracteristici ale corpului tău. Și nu uita, rochia perfectă este cea în care te simți cea mai frumoasă de pe pământ!

4.   Culoarea face diferența-Un alt element care te face să te simți încrezătoare și frumoasă este culoarea rochiei tale. ,,Culorile rochiilor variază din ce în ce mai mult. De la un alb strălucitor la un alb cremos, nude sau chiar roz” spune Maes. ,,Culoarea potrivită poate accentua silueta și va completa culoarea pielii tale. De asemenea, este important să vedeți culorile în lumina naturală, dar și în cea artificială deoarece lumina poate schimba modul în care arată culoarea rochiei.”

5.   Fii tu– Nu uita, rochia te reprezintă. ,,Alegerea rochiei de vis este o decizie emoțională, așa că trebuie să fii 100% sigură că te reprezintă și că te simți bine în ea” spune Ward

Foto:123rf

erika
erika.chivu@ringier.ro