5 motive pentru care sora ta va fi cea mai bună domnișoară de onoare

Deși câteodată te enervează, trebuie să recunoști că în cele mai dificile situații ea se află mereu lângă tine și ar face orice pentru tine. Desigur, este vorba despre sora ta, jumătatea ta. Cea care știe perfect ce îți place și ce îți displace.

Așadar nu e de mirare că în ziua nunții va avea emoții la fel de mari sau poate chiar mai mari decât tine. Dar totodată, ea va fi cea mai bună domnișoară de onoare a ta.

Iată cinci motive care să îți confirme acest lucru.

  1. Ați crescut împreună, aveți nenumărate amintiri împreună – Nimeni nu te-a văzut în toate etapele vieții tale, așa cum te-a văzut sora ta. Știe totul despre tine și ați trecut împreună prin aceleași situații. Așadar, va avea ce povesti în timpul discursului ei din ziua nunții. Stai liniștită, bănuim că pozele cu tine de când erai mică au fost deja văzute de viitorul tău soț. Cu toții trecem prin asta.
  2. Îți spune mereu adevărul – Deși se spune că adevărul doare, pe termen lung este o binecuvântare să știi că există o persoană care, indiferent de situație, îți spune adevărul. La fel se va întâmpla și în ziua nunții. Sora ta îți va spune imediat ce nu merge bine și va încerca să rezolve problemele într-un timp cât mai scurt.
  3. Se ocupă de părinți – Se bucură pentru tine, însă și părinții vor fi emoționați să vadă că fata lor intră într-o nouă etapă a vieții. Așa că este bine să fie cineva alături de ei cu câteva șervețele și un cocktail. Hei, și cine altcineva știe care este băutura preferată a lor dacă nu sora ta?!
  4. Poate anticipa nevoile tale – Surorile știu să se enerveze una pe cealaltă ca nimeni altcineva. Deși acest lucru poate părea negativ, în același timp poate fi considerat și un talent. Dacă știe ce te enervează, cu siguranță știe și ce îți place. Așadar, se va asigura că totul este perfect și așa cum ți-ai dorit.
  5. Ea reprezintă iubirea și sprijinul necondiționat – Știm, sună foarte siropos, însă așa este. Ea este o parte din tine, ea este un simbol al iubirii necondiționate, ea este simbolul familiei. Așadar, la nunta ta nu uita să faci un toast în numele ei. Merită pe deplin.

Foto: shutterstock

 

erika
erika.chivu@ringier.ro