5 lucruri pe care trebuie să le știi despre soțul tău

Dacă noi ne plângem despre orice, bărbații sunt la polul opus. Rar spun ceea ce simt sau ceea ce gândesc.

Uneori, simți că trebuie să dărâmi un zid ca să-ți faci o idee despre ce gândește. Însă nimic nu este imposibil. De aceea, noi am făcut o listă cu cinci lucruri pe care trebuie neapărat să le știi despre soțul tău.

  1. Are nevoie de tine – Se spune că Eva a fost creată deoarece Adam avea nevoie de ea. Indiferent dacă crezi sau nu această teorie, un lucru e sigur: bărbații au nevoie de ajutor, susținere și iubire din partea noastră.
  2. Este și el emotiv – Femeile sunt considerate emotive și fragile, dar se pare că bărbații sunt mai emotivi decât am crede. Deși nu sunt obișnuiți să-și arate emoțiile, și ei suferă atunci când sunt dezamăgiți.
  3. Îți va dărui și lumea dacă tu ești aleasa – Pe lângă iubire, încrederea este un lucru important într-o relație. Dacă cel de lângă tine are încredere totală în tine, veți reuși să treceți ușor peste micile conflicte care apar în orice relație.
  4. Faptul că se gândește la sex este un avantaj pentru tine – Ideea că bărbații se gândesc tot timpul la sex este intens dezbătută de oamenii de știință. Indiferent că este adevărat sau nu, trebuie să știi că sexul este important. Dacă cel de lângă tine este satisfăcut sexual, va fi mai deschis față de tine.
  5. Îi place să fie lăudat( în special de tine) – Oricine se simte bine atunci când este apreciat, însă devine și mai plăcut acel moment dacă persoana iubită este cea care te laudă. Apreciază-l de fiecare dată când este cazul, astfel se va simți bine și va dori să facă din ce în ce mai lucruri care să atragă aprecieri.

Foto:Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro