5 lucruri pe care o mireasă nu trebuie să le facă de față cu invitații

Da, este nunta ta și tu ești mireasa. Însă asta nu înseamnă că totul se învârte în jurul tău și că poți face tot ce vrei tu. Sunt câteva lucruri pe care nu trebuie să le faci, mai ales de față cu invitații tăi.

Dacă vrei ca toți să-și amintească cu drag de nunta ta, iată ce nu ar trebui să faci.

  1. Nu te certa cu soțul tău

Deși este nunta voastră, uneori, din cauza stresului, pot apărea mici conflicte între voi. Dacă nu le puteți evita, încercați să căutați un loc privat unde să rezolvați problema.

Însă, te sfătuim să eviți pe cât posibil să te cerți cu partenerul tău, e nunta voastră, un moment unic de care vreți să vă amintiți cu drag.

  1. Sau cu părinții tăi ( sau și mai rău, ai lui)

E normal să aveți păreri diferite, însă nu e momentul în care să vă reprosați sau să dați vina unii pe ceilalți pentru tot ce nu a mers bine. După nuntă o să aveți suficient timp să împărțiți păreri.

  1. Sau cu cei care au organizat nunta

Indiferent de eroare, până la urmă aveți nevoie de ei pentru a duce la bun sfârșit nunta. Cu siguranță, nu ai vrea ca DJ-ul să-și strângă lucrurile și să plece în mijlocul nunții. Așa că evită astfel de situații pe cât posibil pentru buna desfășurare a lucrurilor.

  1. Nu te plânge în legătură cu mâncarea sau băutura

Tu ai ales meniul și restaurantul, dacă calitatea produselor nu corespunde standardelor tale, discută direct cu organizatorul nunții sau cu bucătarul, în linișite și în privat. Invitații tăi au venit să se distreze, nu să audă plângeri.

  1. Nu discuta cu invitații despre prietenii sau familia mirelui

Nici măcar mici observații în legătură cu îmbrăcămintea lor. Te pot auzi și astfel vei deteriora relația dintre voi permanent.

Foto:shutterstock

erika
erika.chivu@ringier.ro