5 lucruri pe care mama miresei trebuie să le facă în ziua nunții

Cea de-a doua cea mai importantă persoană de la nuntă este mama miresei. Deși poate fi considerată un oaspete de onoare, de fapt, este persoana care trebuie să aibă de-a face cu situațiile stresante, astfel încât mireasa să se bucure de nunta sa fără griji.

P.S Ce ne-am face noi fără ființele astea minunate numite mame?!

Așadar, dacă te afli în această poziție, iată ce trebuie să faci.

  1. Trebuie să ai grijă de rude– Cu toate avem rudele acelea cu care nu avem o relație apropiată și, uneori, încercăm să le evităm. Așadar, dacă știi că fiica ta nu este într-o relație tocmai bună cu unele dintre rude, evită să implici aceste persoane în activitățile din ziua nunții.
  2. Ai grijă ca soțul și mirele să fie gata la timp- Timing-ul este un lucru important atunci când vine vorba de nunți. Nu ai vrea ca fiica ta să ajungă înaintea mirelui la biserică, nu-i așa. Deși bărbații nu au nevoie de multe ore de pregătiri pentru a arăta bine, îți recomandăm să te asiguri că respectă programul și vor fi gata la timp.
  3. Asigură-te că domnișoarele de onoare mănâncă-Așa cum fiica ta e stresată și are emoții, același lucru se întâmplă și cu domnișoarele de onoare. De aceea, te sfătuim să te asiguri că iau o pauză și mănâncă.
  4. Fii rațională– Știm că e greu, dar trebuie să faci tot posibilul să fii rațională și să iei cele mai bune decizii în condiții de stres.
  5. Păstrează-ți calmul– Dacă ceva se întâmplă, încearcă să-ți păstrezi calmul în timp ce încerci să remediezi situația. Chiar dacă se întâmplă să ți se livreze florile greșite sau DJ-ul să întârzie, în loc să te stresezi și să începi o dispută, amintește-ți că aceste lucruri sunt trecătoare, iar peste ceva timp vei râde cu fiica ta de aceste mici incidente.

Foto:Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro