5 lucruri pe care trebuie să le faci în ziua nunții

Atunci când îți planifici nunta singură, fără niciun ajutor, poți uita cu ușurință de unele lucruri. Și înțelegem perfect, stresul și sarcinile pe care le ai de îndeplinit vin în număr mare.

Așadar, ca să-ți ușurăm munca, am făcut o listă cu cinci lucruri pe care trebuie neapărat să le faci în ziua nunții ca să te asiguri că totul va merge ca la carte.

  1. Prânzul pentru domnișoarele de onoare

Din cauza emoțiilor și a stresului este normal să uiți să te hrănești pe tine și pe domnișoarele de onoare. De aceea este important să stabilești dinainte un prânz. Mâncarea este importantă pentru organism, mai ales în condiții de stres.

   2.  Programări la salonul de înfrumusețare

Deși nu ești obligată să plătești pentru aceste servicii, este bine să le pui la dispoziție invitaților opțiunea de a se machia și coafa la un salon. Iar dacă nunta are loc într-o anumită destinație, poți chema câțiva make-up artiști și stiliști pentru a se ocupa de look-ul tău dar și al invitaților.

3.   O pauză cu soțul tău

După o ceremonie plină de emoții, urmată de o serie de fotografii, este necesar să iei o pauză. Astfel vei avea șansă să îți reîmprospătezi machiajul și de a petrece câteva minute împreună.

4.   Un plan pentru discursuri

Unii invitați ar putea să confunde simplul toast cu un discurs emoțional care pare să dureze o eternitate. Ca să eviți astfel de situații, fă un plan și desemnează câteva persoane care să țină toastul.

5.    Timp pentru tine

Multe dintre mirese își petrec timpul înconjurate de prieteni și familie. Însă fiind un moment important din viața ta, emoțiile te pot copleși. Așadar, acordă-ți zece minute de singurătate pentru a te liniști.

Foto:shutterstock

erika
erika.chivu@ringier.ro