5 lucruri care te vor enerva în ziua nunții

Știm, ziua nunții aduce cu sine o multitudine de emoții. Încă de când ai început să planifici nunta, te-ai gândit la acest moment ca fiind unul perfect. Însă trebuie să știi un lucru: nicio zi de nuntă nu este perfectă.

Cu siguranță ai auzit de Legile lui Murhpy, ei bine, dacă nu crezi în ele, în ziua nunții se pot întâmpla anumite lucruri care îți vor schimba părerea.

Iată care sunt cele cinci lucruri care pot să-ți strice ideea de nuntă perfectă:

  1. Cineva va întârzia – Indiferent de cât de bine este organizată nunta și cât de punctuală ești tu, cineva va întârzia la nunta ta. Chiar dacă acest lucru te enervează, încearcă să treci cât mai repede și cât mai calm peste acest moment neplăcut. De asemenea, înainte asigură-te că nu există vreun motiv întemeiat pentru care persoana în cauză a întârziat.
  2. Ceremonia nu va fi perfectă – Da, știm, îți dorești ca totul să iasă perfect, însă perfecțiunea nu există. În ciuda tuturor eforturilor, trebuie să te aștepți la câteva mici greșeli. Fie că DJ-ul uită care este melodia ta preferată pentru dansul mirilor sau mirele uită pașii de dans, tratează totul cu zâmbetul pe buze și totul va trece neobservat, îți garantăm!
  3. Unii invitați nu vor veni deloc – Credeai că întârziatul este neplăcut? Ei bine, se poate și mai rău! Cum ar fi ca unele persoane invitate să nu mai vină deloc.
  4. Vei pierde ceva – În haosul din acea zi e imposibil să-ți păstrezi calmul, indiferent de cât de mult încerci să faci acest lucru. Atunci când te pregătești de ceremonie sau chiar în timpul ceremoniei este posibil să pierzi anumite lucruri precum cercei, telefon sau cheia de la cameră. De aceea e bine ca lucrurile de valoare să fie lăsate în grija altor persoane.
  5. Cineva va face ceva jenant – Toți cei aflați la nuntă sunt prietenii voștri și vreți să se simtă cât mai bine. Însă unii dintre ei exagerează cu băuturile și astfel ajung să facă sau să spună lucruri jenante. Iar în aceste situații cavalerii și domnișoarele de onoare trebuie să calmeze spiritele în cel mai elegant mod cu putință.

Foto: northfoto

 

 

erika
erika.chivu@ringier.ro