5 lucruri care ar putea ruina fotografiile tale de nuntă

Ai petrecut câteva luni pentru a planifica nunta și, după multe căutări, ai găsit fotograful perfect.

Cu toate ne dorim ca la nunta noastră să arătăm perfect și să avem cele mai reușite fotografii. În fond, pozele sunt amintiri. Însă, uneori, lucrurile nu merg așa cum ne-am dorit.

Ca să nu te afli în situația de a observa că fotografiile tale de nuntă nu sunt chiar așa cum ți-ai imaginat, noi am făcut o listă cu cinci lucruri care nu trebuie să apară în peisaj atunci când faci pozele pentru nuntă.

  1. Branduri și logo-uri-Sigur, în ziua cea mare ai nevoie de un boost de energie și cafeaua este la îndemână, însă asigură-te că paharul de la Starbucks nu va apărea în poze. Elimină tot ce nu este relevant pentru tine.
  2. Invitații-De obicei, atunci când fotograful face pozele pentru nuntă se asigură că nimeni nu este în cadru. Însă, în ultimul moment poate apărea unchiul sau mătușa ta, care se decid că vor să facă un selfie cu tine. Așadar, asigură-te ca toți invitații sunt la mese sau măcar spune-le că vei face poze cu ei după ședința foto.
  3. Boxe, microfoane sau stâlpi-Când vine vorba despre fotografierea ceremoniei, fotografii trebuie să lucreze cu ceea ce li se oferă. Dacă nu vrei ca în pozele tale să apară boxele sau microfoanele, asigură-te că spațiul în care faci pozele este cât mai liber.
  4. Clutch-urile de pe masă-Pentru a obține acele fotografii perfecte la care ai visat încă de când ai fost cerută în căsătorie, asigură-te că fotograful tău intră primul în locul unde are loc nunta. Astfel vei evita ca în pozele tale să apară clutch-urile invitatelor sau, mai rău, câte un pahar pe jumătate gol sau farfurii cu mâncare.
  5. Echipamentul video/foto-Toți fotografii vin cu un mic bagaj la nuntă, în care se află echipamentul necesar pentrur realizarea fotografiilor. Așa că înainte de a începe ședința foto, asigură-te că tot acest echipament este la locul lui și nu în cadrul pozelor tale.

Foto:123rf

erika
erika.chivu@ringier.ro