5 culori pe care ar trebui să eviți să le porți atunci când ești invitată la o nuntă

Atunci când suntem invitate la o nuntă, prima întrebare care ne vine în mine este ,,dar eu cu ce ma îmbrac?!”

Chiar dacă crezi că ai suficient timp să-ți găsești rochia potrivită, cumva în ultimul moment te afli în fața dulapului, căutând printre rochiile vechi. Știm perfect acest scenariu.

Însă există câteva culori pe care trebuie să eviți să le porți atunci când mergi la o nuntă.

  1. Alb- Cred că știi și tu de ce nu e ok să porți o rochie albă la o nuntă. Chiar dacă ți se pare că este cea mai frumoasă rochie din lume și îți vine perfect, nu o poți purta la o nuntă. Excepție se poate face doar în cazul în care mireasa a vrut ca toți invitații ei să poarte alb.
  2. Bej deschis- sau orice altă culoare care te poate duce cu gândul la alb atunci când luminile sunt slabe, iar oamenii din jurul tău sunt deja la băutura numărul trei.
  3. Culoarea pe care o poartă domnișoarele de onoare– Dacă ești apropiată de mireasă, întreab-o ce culoare vor purta domnișoarele de onoare, astfel vei evita să arăți ca ele.
  4. Sclipici- Păstrează strălucirea pentru o seară în oraș cu fetele. Atunci când mergi la o nuntă este de preferat ca rochia ta să nu fie în întregime acoperită de sclipici.
  5. Denim– Chiar dacă codul vestimentar este unul casual, asta nu este o scuză ca să porți blugii tăi preferați. Păstrează fusta din denim pentru petrecerea burlăcițelor.

Foto: Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro