4 semne care îți arată că ai cel mai bun soț din lume

Chiar dacă nu ești adepta filmelor romantice, sunt sigură că măcar o dată în viață te-ai uitat la unul. Acele plimbări romantice pe plajă, surprizele plăcute și suportul necondiționat sigur te-au făcut să lăcrimezi sau măcar să speri că și tu vei avea parte de așa ceva într-o bună zi.

Ei bine, deși se spune că bărbatul perfect nu există, unii dintre ei reușesc să se apropie de perfecțiune.

A fi un partener minunat înseamnă mai mult decât un aspect fizic plăcut, iar unele dintre noi sunt destul de norocoase de a găsi astfel de oameni alături de care să-și împartă viața.

Iată care sunt cele patru semne care îți arată că ai cel mai bun partener

  1. Comunică deschis și sincer cu tine – Desigur, comunicarea este importantă, însă felul în care comunicăm este mai important. Dacă iubitul tău vorbește deschis despre problemele și gândurile sale, iar atunci când aveți păreri diferite, te ascultă și încearcă să-ți înțeleagă punctul de vedere, trebuie să te consideri o norocoasă. Majoritatea bărbaților nu sunt dispuși să vorbească deschis despre aceste lucruri.
  2. Te susține mereu – Încă de când suntem mici avem nevoie de susținere. Iar această nevoie nu dispare niciodată. Indiferent că este vorba despre părinți, prieteni sau iubit, este important ca persoanele din jurul tău să te susțină în orice ai vrea să faci.
  3. Este fidel – Să fim sincere, este normal să avem fantezii. Așa cum noi, femeile, visăm în secret la o întâlnire cu Tom Hardy, așa și partenerii noștri se simt atrași de alte femei. Este în natura umană. Dar un partener fidel știe că nicio altă femeie nu ar putea vreodată să te înlocuiască. Îți apreciază atât frumsețea exterioară cât și pe cea interioară.
  4. Este lipsit de stereotipuri – Indiferent că este vorba de a-și lua concediu de paternitate pentru a sta cu copilul acasă sau că este conștient de faptul că poți repara robinetul singură, nu te subapreciază și prețuiește calitățile unice pe care le ai.

Foto: Hepta

erika
erika.chivu@ringier.ro